REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
5.4° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Familia unei fete spulberate de șoferul beat, între Agigea și Techirghiol, are nevoie de bani pentru înmormântare

Familia unei fete spulberate de șoferul beat, între Agigea și Techirghiol, are nevoie de bani pentru înmormântare

Mariana MURAT 18 octombrie 2024 | 00:00 694

Apel umanitar după tragedia din județul Constanța care a avut loc în urmă cu câteva zile, între localitățile Agigea și Techirghiol și în urma căreia au murit două tinere cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani. Prietenii tinerei decedate de 21 de ani fac apel la oamenii de bună credință să ajute familia îndurerată, pentru a putea să o înmormânteze creștinește.

Familia unei fete spulberate de soferul beat, intre Agigea si Techirghiol, are nevoie de bani pentru inmormantareMaria M.

Familia Mariei, tânăra de 21 de ani care conducea mașina lovită de șoferul beat, între Agigea și Techirghiol, face eforturi pentru a strânge suma necesară pentru înmormântare. Prietenii Mariei, dar și cunoscuții, s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul rudelor și au demarat acțiuni de strângere de fonduri. Cei care au rămas impresionați de tragedie, pot dona bani în contul bancar pus la dispoziție pentru donații, iar acesta este acesta:

ROBCR93RNB0598114655930001.

Mai mult decât atât, cei care pot oferi ajutor pentru înmormântarea creștinească, îl pot contacta pe tatăl Mariei, pe Mihai Constantin, la numărul de telefon 0725.016.147.

Un șofer băut a spulberat două vieți

Reamintim faptul că în noaptea de marți, 15 octombrie, spre miercuri, 16 octombrie a.c., pe DN38, între localitățile Agigea și Techirghiol, a avut loc un accident rutier grav. În urma impactului, două tinere de 21 și 28 de ani, în speță Alexandra S.I și Maria M. de ani au murit din cauza unui șofer beat.

Familia unei fete spulberate de soferul beat, intre Agigea si Techirghiol, are nevoie de bani pentru inmormantareMaria M. și Alexandra S. I.

A omorât două fete, însă a scăpat fără nici o zgârietură

Cele două fete se aflau într-un autoturism Chevrolet, atunci când a fost proiectat într-un TIR care transporta componente pentru eoliene, în jurul orei 00.20. Potrivit surselor, șoferul care le-a spulberat pe victime era băut, refuzând consultația medicilor, scăpând fără nici o zgârietură. Însă, cele două tinere în stop cardiorespirator au fost declarate decedate, în urma protocolului de resuscitare.

Familia unei fete spulberate de soferul beat, intre Agigea si Techirghiol, are nevoie de bani pentru inmormantare

Precizăm că șoferul a fost reținut și propus spre arestare, iar judecătorii au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul de 45 de ani avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Familia unei fete spulberate de soferul beat, intre Agigea si Techirghiol, are nevoie de bani pentru inmormantareșoferul care le-a omorât pe cele două tinere

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fete frumoase. Dumnezeu sa le aibe in paza. imi vine sa plang. Multumesc
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677