REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Familie de români, atacată în trafic de doi șoferi necunoscuți, pe o autostradă din Austria

Familie de români, atacată în trafic de doi șoferi necunoscuți, pe o autostradă din Austria

A.F. 23 decembrie 2023 | 19:22 1284

O familie de români, care se deplasa cu mașina personală din Franța către România, a fost urmărită pe o autostradă din Austria de doi șoferi necunoscuți.

Familie de romani, atacata in trafic de doi soferi necunoscuti, pe o autostrada din Austria

Un șofer român, în vârstă de 40 de ani, se deplasa pe A8 cu soția și copilul său când a observat o mașină care conducea agresiv. Ulterior, românul a spus polițiștilor că a fost urmat  20 de kilometri, scrie știridiaspora.ro.

Șoferul agresiv l-ar fi provocat în mod repetat pe românul de 40 de ani. În trafic lent, șoferul agresiv a depășit mașina românului de mai multe ori pe dreapta până a reușit să se strecoare în față.

Apoi, șoferul necunoscut l-a încetinit în mod deliberat pe român și i-a schimbat banda de mai multe ori, făcând imposibilă depășirea. Dintr-o dată a apărut o altă mașină. Al doilea șofer l-a depășit pe dreapta pe român, gesticulând, scrie nachrichten.at.

Indivizii străini au coborât din vehicule lor și s-au apropiat de mașina în care se afla familia de români. Unul dintre cei doi a folosit forța pentru a deschide ușa de pe partea pasagerului, unde era soția românului, și a lovit geamul lateral cu pumnul.

Copilul se afla pe bancheta din spate. Mașina era încuiată, iar bărbatul nu a putut deschide ușa. Pentru că se simțea amenințat și îi era frică, românul a reușit să dea cu spatele și a reușit să fugă. Cei doi șoferi au urcat înapoi în vehiculele lor și au plecat. Românul de 40 de ani a sunat apoi la poliție și a cerut ajutor. Poliția din Austria a declanșat o anchetă pentru identificarea agresorilor, citează antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr Metin:sa-ti luam neamul de cioricroncanitoare si idioate,drogate si ANALfabete'n p**a!javra nenorocita,din cauza voastra sintem vazuti nasol inime,f**u-va rasa'n c*r de imbecili!numai.timpenii faceti,va comportati ca niste t****i boriti ce sinteti....de aia nu va iubeste nimeni.....nu toti sinteti la fel,da' majoritatea se impune si stricati tot!pacat ca astia inferiori nu fac nimic sa reabiliteze....
1
0
SA VA IAU FAMILIA IN PUULA
0
4
Mai mult ca sigur, atacatorii erau r.o.m.a.n.i de e.t.n.i.e r.o.m.a
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677