REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fantomele trecutului? Nick Carter, acuzat că a violat o fată cu autism, în urmă cu 21 de ani!

Fantomele trecutului? Nick Carter, acuzat că a violat o fată cu autism, în urmă cu 21 de ani!

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 00:00 214

Nick Carter, 42 de ani, de la Backstreet Boys, nici nu și-a revenit bine după decesul fratelui său, Aaron Carter, că a primit o nouă lovitură! Împotriva sa a fost deschis un proces de viol, intentat de echipa de avocați a unei fete, care a fost diagnosticată cu autism.

Nick Carter

Fapta ar fi avut loc în 2001, când Shannon Ruth avea 17 ani. „Ultimii 21 de ani au fost marcați de durere, confuzie, frustrare, rușine și reproșuri, iar asta e din cauza faptului că am fost violată de Nick Carter. Chiar dacă sunt diagnosticată cu autism și sufăr de paralizie cerebrală, nu cred că ceva mi-a dăunat mai mult în viață decât ceea ce mi-a făcut și spus Nick Carter. Îmi amintesc clar că după ce m-a violat, mi-a spus că sunt o zdreanță retardată și mi-a lăsat urme pe braț”, a declarat Shannon Ruth, care a împlinit 39 de ani.

Fata a povestit, într-o conferință de presă că Nick Carter ar fi încercat să o amenințe și să o convingă să nu sufle o vorbă, ea fiind speriată, aparent, ani buni, de faptul că ar putea ajunge la închisoare dacă ar povesti. Ajunsă la maturitate, Shannon și-a dorit ca Nick Carter să fie tras la răspundere pentru aparenta faptă. De asemenea, ea a spus că speră ca demersul ei să ducă la salvarea unor alte potențiale victime, în viitor.

Evident, până la demararea procesului, când vor fi prezentate și probele, artistul beneficiază de prezumția de nevinovăție. Avocatul presupusei victime, Mark J. Boskovich, a declarat, într-o conferință de presă, că își susține necondiționat clienta și că există alte două femei, care au dorit să rămână anonime și care s-au alăturat ca părți vătămate în aceeași acțiune demarată în justiție.

„Nick Carter are un istoric bogat când vine vorba despre abuz împotriva femeilor, iar industria muzicală are obiceiul de a întoarce privire”, a declarat avocatul.

Conform datelor obținute de Pagesix.com, Shannon ar fi fost invitată în autocarul folosit de Nick Carter și colegii săi, în turneul „I want it that way”, după un concert susținut de Backstreet Boys în Tacoma, după ce îi ceruse acestuia un autograf, la finalul concertului. Conform acestuia, Nick Carter i-ar fi oferit o băutură, despre care crede că ar fi fost un cocktail de alcool cu merișoare, deși era minoră. Apoi, i-ar fi cerut să întrețină raport sexual oral. Nick Carter ar fi mers și mai departe și ar fi obligat-o să facă sex cu el, Shannon fiind virgină la acea vreme.

Fata susține că ar fi contactat virusul papiloma uman - HPV, după presupusul viol. Reprezentanții lui Nick Carter s-au abținut de la comentarii, pentru sursa citată, dar artistul are, într-adevăr, un istoric în materie de comportament sexual abuziv, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166