REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Fără examen de admitere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale!

Fără examen de admitere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale!

Andreea VREJOIU 22 februarie 2023 | 00:00 2477

Este oficial! Anul acesta nu se mai susține examen scris pentru admiterea la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Media de admitere va fi calculată pe baza rezultatelor obținute la examenul de bacalaureat.

Fara examen de admitere la scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale!

Ierarhizarea candidaților se va face strict în ordinea descrescătoare a mediei de admitere și a opțiunilor acestora exprimate în cererea de înscriere.

,,Așa că te poți concentra numai pe învățatul pentru BAC, dar și pe pregătirea pentru probele sportive!
Detalii generale privind organizarea și desfășurarea admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2023-2024 pot fi accesate aici  https://bit.ly/3KjD3FP

Pentru informații detaliate și consiliere te poți adresa personalului recrutor de la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din județul/sectorul în care domiciliezi. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php sau scrie-ne un mesaj privat și îți răspundem în timp real.”, transmit reprezentanții Școlii Militare de Maiști Militari a Forțelor Navale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cititorule,nu cred ca ar fi asa vrajba între noi,doar ca,în aceeași tara,unii dau în brânci iar alții doar verifica ceva lipit de perete,va sa zică un calendar.Doar sa treacă timpul,salariul vine ,bonusul vine,vechimea ptr.pensie și socialele vin,vacanta plătite de alții,transportul și curent,căldură,răcoare vara, plătită de alții,aerul și nearelul plătit de alții,etc,etc.Fa pe schimbătorul de poziție,doar ptr. o luna,și vb.dupa.Doar sa ncerci.
1
2
cum vin toti la salarii babane si pensii speciale.... pensionar la 40ani.... doar stai freci delfinu si iti creste burta...
5
2
S-a ajuns de rasul,rasului ,asta datorita invrajbirii populatiei,ca vezi doamne cei din armata.politie au salarii si pensii speciale.Acum faceti angajari fara examene,sa vedem cati doritori vor fi in conditiile in care un militar ia salariul cat un lucrator de la supermarket!
6
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677