REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Farmazon regretă că l-a denunțat pe baronul Buzatu: Nu știu de ce am făcut asta

Farmazon regretă că l-a denunțat pe baronul Buzatu: Nu știu de ce am făcut asta

A.F. 4 octombrie 2023 | 19:39 11227

Emil Savin, cunoscut și sub numele de Farmazon, regretă faptul că l-a dat pe Dumitru Buzatu pe mâna procurorilor DNA. Farmazon nu a vrut să explice cine sau ce ”l-a răzgândit”, dar acum spune că nu știe ”de ce am făcut asta. Nu știu ce să vă spun, dacă e bine sau e rău”.

Farmazon regreta ca l-a denuntat pe baronul Buzatu: Nu stiu de ce am facut asta

„Cred că mâine mă duc la audieri. Am fost plecat în Germania după niște probleme personale ale mele. Da, am plecat în noaptea aia...Nu am vorbit cu nimeni, nici cu ginerele meu. Ce să vă spun acuma, nu știu de ce am făcut, dar asta am făcut-o. Nu știu ce să vă spun dacă e bine sau rău. Lăsaţi-mă să dau declaraţie la DNA şi după o să declar ce am de declarat.”, a spus Emil Savin, la Antena 3 CNN.

Farmazon regreta ca l-a denuntat pe baronul Buzatu: Nu stiu de ce am facut asta

Întrebat cum a reuşit să acumuleze atâta avere în Vaslui, un oraş în care oamenii îşi duc traiul zilnic cu greu, Emil Savin a spus:

„Toată averea este declarată şi nu e atât de mare că se muncește de 30 de ani în societatea asta. Astăzi, la ora care vorbim am zero contracte cu Consiliul Județean Vaslui. Până acum am avut contracte cum a avut toată lumea şi nu numai cu CJ Vaslui. Am avut cu Consiliul Județean Iași, am avut cu Consiliul Județean Galați, am avut cu Consiliul Județean Vrancea, am avut cu toate Consiliile Județene, toate primăriile.”, a explicat Farmazon, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ai făcut mai Farmazon. Cade Buzatu, te duci și tu pe.... Mai ai de lucru?
0
0
Ce regreta ? Sa l bage si el ! De cand a câștigat licitațiile doar cu șpagă a mers ! Doar ac s au deșteptat ?
2
0
Îi halea Ceaușescu, băgau canal până le ieșea farmazoneria din cap! Pă d alde pramatii d astea sărea Vișinescu cu calu și îi punea să doarmă pe scândură de brad.... și bine le făcea! Niște rahati muciosi au terminat țara asta cu totul, lepre ordinare.
2
0
O sa plătești!
2
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost, este câinele de pază! Care latră... Contra cost!!!!!
2
3
Pentru că s ar putea să l tragă după el Botox ul,vomitand ce știe despre preten.Le ar sta bine n poză unul lângă altul,ca pe vremuri.Ca asa ar fi corect.Si normal.
6
2
Bine i-a facut. Trebuia acum multi ani
9
4
Farmazoane poate acum ești un Boier dar caracterul tot ăla e de sofer de secretar de partid care turna tot ce vedea dau auzea sau mai rău inventa vorba r*mânească ai mușcat mâna care ți-a dat de mancare di nu puțin după cum se vede
12
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016