REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
30.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Farul Constanța a fost eliminată din Conference League de HJK Helsinki

Farul Constanța a fost eliminată din Conference League de HJK Helsinki

A.F. 1 septembrie 2023 | 00:00 1461

Campioana României la fotbal, Farul Constanța, a fost eliminată din Conference League de HJK Helsinki. Constănțenii au pierdut în finlanda cu 0-2, după ce în tur s-au impus cu 2-1, în play-off-ul competiției. Echipa lui Hagi ratează astfel prezența în faza grupelor și părăsește dezamăgitor cupele europene.

Farul Constanta a fost eliminata din Conference League de HJK Helsinki

După 2-1 în meciul tur, Farul a cedat pe terenul celor de la HJK Helsinki, scor 0-2, în manșa secundă din play-off-ul Conference League.

După 2-3 la general, HJK Helsinski s-a calificat în grupele Conference League, iar mâine, 1 septembrie, își va afla adversarele.

Trupa lui Gică Hagi nu a început prea bine duelul, iar constănțenii au fost dominați autoritar în primul sfert de oră. Mai mult, Helsinki a punctat în minutul 5, însă reușita lui Radulovic a fost anulată după consultarea VAR.

Același Radulovic a punctat și în minutul 20, însă, de această dată, golul atacantului a fost validat. În finalul primei reprize, Farul a pus presiune și a avut mai multe ocazii, însă fără succes.

Speranțele Farului au fost spulberate în minutul 70, atunci când Radulovic a reușit dubla.

Grație rezultatului obținut în această seară, HJK Helsinki a reușit prima calificare din istorie în grupele unei competiții europene, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cauta puscariasul de Gica Popescu la Farul, mai mult il incurca pe Hagi, baiatul lui Popescu nu are valoare de Liga 1, tine locul ocupat sunt fotbalisti mult mai talentati Sa incerce la o echipa de Liga 3 poate da rezultate. Gica Popescu a furat si inselat Statul Roman. Rusine sa-i fie. Rusine Popescule.
1
0
Mai"care"te-ai gandit mult pana sa le gasesti scuza asta fotbalistilor submediocri de la Farul si antrenorului lor;ei uite ca in anul 1984 Romania a terminat pe locul 2 in clasamentul pe medalii la Olimpiada de la Los Angeles fara ca Romania sa fie o putere economica nici la nivel European nu mondial si romani erau niste ruptzi in cwr fata de altzi europeni chiar si comunisti cum era Romania atunci,acelasi lucru se poate spune si despre Steaua care in 1986 a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal,deci paralela asta a ta in care spui ca cum e tzara asha este si fotbalul din Romania nu tzine decat la cei care nu cunosc sportul Romanesc.
2
0
Nu mai ștergeți comentariile lui Adela
4
1
Fotbal bai distrusilor de mai jos, pai sărăcia e in floare, murim pe strazi, in explozii, cu zile in spitale, etc, si voi visati calificări, traiul e de c***t si fotbalul e de c***t, cum de c***t suntem noi toti care supraviețuit in tara asta vândută pe veci
8
1
Mare dreptate ai Adela ,Huoooooooooooo ,jos Hagi ,combinator, Jos pușcăriașii ,jos Gigi Becali, jos labele de pe fotbal!
4
1
hUOOOOOOOOOOO, BLATUL CU fcsb PENTRU CAMPIONAT VA VA URMARI TOATA VIATA, HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712