REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
25.9° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Farul - Sepsi. Echipa lui Hagi a învins cu 2-1

Farul - Sepsi. Echipa lui Hagi a învins cu 2-1

Victor ROTARU 30 septembrie 2023 | 21:04 1425

Campioana României, Farul, a întâlnit-o pe teren propriu pe echipa care i-a luat ”Supercupa” în acest sezon, Sepsi. A fost 1-0 pentru câștigătoarei Cupei României din sezonul trecut, printr-un gol reușit imediat după pauză de Ion Gheorghe.Meciul a început cu o întârziere de 5 minute, dar cu dreptul pentru Farul care a dat gol. Update: Farul a câștigat meciul cu 2-1.

Farul - Sepsi. Echipa lui Hagi a invins cu 2-1

Update: final de meci. Farul câștigă cu 2-1

Min 55. GOOOOOOOL Farul! Budescu îi readuce în avantaj pe ”marinari”.

Min 45+2. GOOOOL Sepsi! Ştefănescu restabileşte egalitatea.

Min 6. GOOOOOOL Farul! Larie transformă penalty-ul.

Min 4. Penalty pentru Farul! Ninaj atinge mingea cu mâna, iar ”marinarii” beneficiază de un penalty.

Min 2. Ocazie uriaşă pentru Sepsi! Aioani respinge şutul lui Safranko din 10 metri.

Min 1. A început meciul.

 

Știrea inițială:

Sepsi este pe locul 8, cu 12 puncte, iar Farul este pe locul 10, cu același număr de puncte. Totuși, trebuie menționat că oaspeții au două restanțe, iar Farul una, astfel că fiecare dintre ele va avea posibilitatea să urce în clasament.

Gică Hagi (58 de ani) a încercat o mulțime de strategii pentru a-și trezi elevii, care parcă au uitat jocul spectaculos și eficient oferit sezonul trecut, însă de câte ori a părut că a repus locomotiva pe șine, a apărut din nou o deraiere.

Sepsi a început foarte bine, de fapt a continuat la fel de bine ca sezonul trecut și a fost cea mai consistentă echipă românească în cupele europene, dar acum sistemul pare dereglat.

Liviu Ciobotariu (52 de ani) amintește de accidentările pe bandă rulantă cu care se confruntă, dar rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile dacă rezultatele vor întârzia să reapară.

Rodriguez, Păun, Oteliță, Debeljuh, Denis Ciobotariu și Oroian sunt jucătorii cu probleme medicale.

Gică Hagi le atrage atenția jucătorilor de la Farul că trebuie să arate din nou fotbalul de anul trecut

”Ne dorim și trebuie să câștigăm cele trei puncte. Întâlnim un adversar foarte bun. Am juca în Supercupă, am pierdut. Trebuie să arătăm cea mai bună versiune a noastră. Probleme de lot nu sunt, așteptăm meciul. Toți suntem conectați la cele trei puncte.

Meciurile dintre noi și ei au fost mereu echilibrate, grele. Ne uităm și în clasament, trebuie să fim mai pragmatici, să câștigăm cât mai multe meciuri. Trebuie să fim echilibrați pe ambele faze, să marcăm. Am avut ședință cu jucătorii, după meciul cu Voluntari.

Calificarea în play-off e obiectivul. Nu spunem că suntem cei mai buni din România. Pentru noi, obiectivul realist e să încercăm să intrăm în play-off. Asta mă interesează, conducerea a fixat acest obiectiv. E greu să trăim cu ce a fost anul trecut”, a declarat Gică Hagi, în conferința de presă, în care și-a avertizat jucătorii că răbdarea sa durează doar până la iarnă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712