REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
18.2° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Fată de 18 ani, ucisă de un tânăr care i-a cerut un foc și apoi a înjunghiat-o, în fața fraților mai mici

Fată de 18 ani, ucisă de un tânăr care i-a cerut un foc și apoi a înjunghiat-o, în fața fraților mai mici

A.F. 4 octombrie 2024 | 18:24 1083

Crimă șocantă în județul Bacău. O fată de 18 ani a fost ucisă în propria casă de un băiat din aceeași localitate care i-a bătut la ușă. Individul a înjunghiat-o fără motiv, în fața fraților ei mai mici. Atacatorul, un individ cu probleme psihice, fusese externat de la psihiatrie în urmă cu doar trei luni și nu se află la primul atac.

Fata de 18 ani, ucisa de un tanar care i-a cerut un foc si apoi a injunghiat-o, in fata fratilor mai mici

Tânărul de 20 de ani a mai fost internat de mai multe ori la psihiatrie, ultima dată în urmă cu circa trei luni. A fost externat de acolo, sub semnătură, chiar de către aparținător, de către bunica sa.

Totul s-a petrecut atunci când tânărul a ajuns în satul vecin, din aceeași comună, unde a sunat la ușa victimei. Când fata de 18 ani a deschis ușa, acesta i-a cerut un foc, după care a pornit un scandal rapid, iar băiatul a înjunghiat-o fără niciun motiv.

Conform polițiștilor, victima a fost găsită într-o baltă de sânge, având răni adânci la nivelul gâtului și al feței.

Un echipaj de la Ambulanță a ajuns la fața locului și a preluat-o pe tânără. Aceasta a fost transportată în tare critică la Spitalului Județean Bacău. Ea a fost mutată de la Primiri Urgențe în Blocul Operator, unde specialiștii au încercat să îi salveze viața. La scurt timp, fata ar fi intrat în stop cardio-respirator. Medicii de la Urgențe au început manevrele de resuscitare, însă fără a obține un rezultat pozitiv.

Agresorul a fost reținut la scurt timp, iar acum au început cercetările pentru a se vedea cum s-a putut ajunge la un astfel de eveniment extrem de grav. 

Tânărul are antecedente cu internări la psihiatrie. De altfel, în urmă cu un an, el ar mai fi tăiat în zona mâinii o altă fată, după un alt conflict spontan. 

Așadar, procurorii vor trebui să stabilească dacă acesta avea discernământ în momentul în care a înjunghiat-o pe tânăra de 18 ani și ce măsuri se impun. 

În clipa de față, atacatorul a fost reținut și internat din nou la psihiatrie pentru evaluare, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710