REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fata unor romi căldărari a cântat operă la Românii au talent

Fata unor romi căldărari a cântat operă la Românii au talent

Replica API 18 februarie 2019 | 00:00 523

Isabela Stănescu

Moment uluitor la Românii au talent. Vineri seară o adolescentă care s-a recomandat Isabela Stănescu şi a venit îmbrăcată în straie ţigăneşti i-a făcut pe cei prezenţi să-şi schimbe părerea pentru câteva momente despre romi. Tânăra a cântat operă şi a ridicat sala în picioare, iar cei din public i-a fascinat.

Concurenta a urcat pe scenă Românii au talent și a spus „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă”. Apoi a urmat spectacolul, la care nimeni nu se aștepta. După emisiunea de vineri, Isabela şi+a făcut mulţi admiratori şi a anunţat că pagina ei de Facebook a fost invadată de mesaje.

Isabela Stănescu din Piatră Neamț este elevă Liceului de Arte ”Victor Brauner”. În clasele I-VIII, a studiat pianul că instrument principal, a mers la concursuri, olimpiade și recitaluri pe scene importante. ”Din clasa a VIII-a, am decis să încerc ceva nou, și pentru că îmi plăcea foarte mult să cânt și vocal, cochetând cu muzică pop, am căutat să iau lecții de canto, dar aveam de ales doar între canto tradițional și canto clasic, așa că am ales canto clasic, neavând tangențe cu muzică populară”, a declarat Isabela în fața juraților.

O țingancă mândră de tradițiile ei, Isabela nu urmează toate regulile etniei. La vârsta ei, fetele din şatră deja sunt mărutate şi stau la cratiţă. Ea a ales să studieze. De altfel şi tatăl fetei a învăţat. Adolescenta a spus despre el că are 12 clase.

”Mama e casnică, tata are o firmă de mobilier. Sora cea mare e căsătorită şi e casnică, iar sora mijlocie îl ajută pe tatăl meu cu afacerea. Cânt la pian. Mai cânt amatoriceşte şi muzică jazz, fiindcă tehnica e super apropiată de cea de la canto clasic, nimic profesionist. Tot amatoriceşte cânt şi indie“, a mărturisit interpreta.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganii astia ar face orice sa nu munceasca.
1
0
Corecta exprimarea de schimbat parerea doar cateva momente.A scolit-o magraonul ca sa-i ridice pretul cand o vinde ca doar e vedeta la TV.
0
1
Bravo fata! Esti talentata. Felicitari!
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016