REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

FCSB a cucerit Supercupa României, după 3-0 cu Corvinul Hunedoara

FCSB a cucerit Supercupa României, după 3-0 cu Corvinul Hunedoara

A.F. 6 iulie 2024 | 00:00 664

FCSB și Corvinul Hunedoara se întâlnesc de la ora 20:00 în Supercupa României. Meciul în care FCSB, campioana României, va întâlni Corvinul, deținătoarea Cupei, va avea loc pe stadionul Steaua din București. FCSB, campioana en titre, a obţinut primul trofeu al sezonului graţie golurilor marcate de David Miculescu (21), Marius Ştefănescu (52) şi Luis Phelipe (80).

FCSB a cucerit Supercupa Romaniei, dupa 3-0 cu Corvinul Hunedoara

Update: Suporterii celor de la FCSB au început să intre în stadion.

Echipele de start

Echipa de start a celor de la FCSB: A. Vlad - Antwi, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Alhassan, Lixandru, Radaslavescu - Ștefănescu, Miculescu, Băluță

Rezerve: R. Udrea - V. Crețu, Panțîru, Haruț, Kiki, Edjouma, D. Popa, D. Toma, A. Musi, Ngezana, Phelipe, D. Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Echipa de start a celor de la Corvinul Hunedoara: Lefter - Flavius Iacob, Lică, Manolache, Velisar - Hrezdac, Roger, Neacșa - Pârvulescu, Buș, Ubbink

Antrenor: Florin Maxim

Aproximativ 5.000 de suporteri ai Corvinului se îndreaptă spre stadion, scandând „România!” și „Să vină Cupa la castel!”. De asemenea, numeroși suporteri ai CSA Steaua sunt prezenți și inițiază scandări anti Gigi Becali și FRF.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ctin,Steaua si mai tarziu FCSB dupa ce Becali a pierdut procesul cu Talpan are cele mai multe prezentze in grupele cupelor europene si mai sus pana in semifinala cupei UEFA dintre totzi antrenori din Liga 1 pentru ca si atunci cand era in pushcarie tot ciobanul facea echipa,defapt el a si spus mereu:"cum adica ma,eu dau bani si altul decide pe bani mei cine intra in echipa si cine nu ?,asta nu se poate,la Bekali asha ceva nu exista;cu alte cuvinte Bekali asha cioban cum este el are cele mai bune performantze dintre totzi antrenori romani din Liga natzionala indiferent de nume pentru ca a dat cele mai mari salarii si totzi fotbalishti buni din Romania veneau la Bekali pentru ca in economia de piatza bani vorbesc.
1
0
FCS berbecii au cistigat. slava berbecului sef! tremura europa!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510