REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.6° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22.6° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Federovici: PSD este în continuare cea mai puternică forţă politică din judeţul Botoşani

Federovici: PSD este în continuare cea mai puternică forţă politică din judeţul Botoşani

Victor ROTARU 12 iunie 2024 | 00:00 214

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat, Doina Federovici, afirmă că "PSD este în continuare cea mai puternică forţă politică din judeţ".

Federovici: PSD este in continuare cea mai puternica forta politica din judetul Botosani

Liderul social-democrat din Botoşani a transmis un comunicat de presă prin care şi-a manifestat regretul faţă de pierderea preşedinţiei Consiliului Judeţean.

"Regret faptul că domnul Lucian Trufin nu a obţinut mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean, pentru că dânsul ar fi fost o garanţie a continuării proiectelor cu finanţare europeană care se află în desfăşurare în acest moment. De aceea am insistat atât de mult în ultimele zile de campanie ca toţi candidaţii să se angajeze în faţa botoşănenilor că vor continua aceste proiecte. Prin intermediul consilierilor judeţeni pe care-i vom avea ne vom bate pentru continuarea acestor proiecte şi pentru binele botoşănenilor. Urmează circa 4 luni în care voi continua să îmi exercit mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean. Îmi voi face datoria cu onoare şi onestitate până în ultima zi de mandat", a afirmat Federovici.

De asemenea, Doina Federovici l-a felicitat pe primarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, pentru obţinerea unui nou mandat.

"Îl felicit pe Cosmin Andrei pentru câştigarea unui nou mandat de primar al municipiului Botoşani şi pe toţi ceilalţi candidaţi PSD care au câştigat alegerile locale. Le mulţumesc şi celorlalţi candidaţi pentru munca enormă pe care au depus-o. PSD este în continuare cea mai puternică forţă politică din judeţul Botoşani şi sunt convinsă că, prin munca şi seriozitatea noilor aleşi locali social-democraţi, PSD va continua să fie multă vreme de acum încolo principala forţă politică a judeţului. Din această postură, le propun tuturor celorlalte forţe politice care vor fi reprezentate în Consiliul Judeţean să iasă din încordarea din timpul campaniei electorale şi să adopte o manieră constructivă, consensuală pentru bunăstarea judeţului nostru", a mai spus Federovici

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bani la portbagaj la Duster?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016