REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Feli Donose și iubitul său, Cătălin, s-au despărțit

Feli Donose și iubitul său, Cătălin, s-au despărțit

Valentina CAMARA 29 decembrie 2022 | 00:00 834

Feli Donose și-a anunțat fanii într-o postare distribuită pe Instagram că ea și Cătălin au decis de comun acord să se despartă. Mărturisirile artistei i-au surprins pe fani, căci, nu de puține ori, Feli Donose mărturisea cât de norocoasă este să îl aibă în viața sa pe Cătălin.

Feli Donose și Cătălin au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Dacă artista este în lumina reflectoarelor datorită meseriei, Cătălin a preferat discreția.

Cântăreața și-a surprins fanii cu un anunț făcut pe rețelele de socializare, în care le mărturisește fanilor că ea și Cătălin au decis să pună punct relației.

Feli Donose și Cătălin s-au despărțit

Într-o postare distribuită pe Instagram, artista a spus că ea și Cătălin au decis de comun acord să se despartă. În plus, Feli Donose a mărturisit că relația cu iubitul său a fost una specială, dar de la un timp, nu s-au mai potrivit.

Cântăreața a mai spus că mereu îi va lega o prietenie frumoasă, având în vedere că sunt părinții unei fetițe, Nora Luna. Artista a mărturisit că își dorește ca își dorește discreția și nu a dezvăluit motivul pentru care au luat o astfel de decizie.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose, într-o postare.

Povestea de dragoste dintre Feli Donose și Cătălin a început în urmă cu cinci ani, atunci când cei doi s-au cunoscut la o nuntă, unde artista era invitată să cânte.

Cei doi au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor și abia după artista a adus-o pe lume pe fiica lor, Nora Luna, Feli Donose și Cătălin au spus că formează un cuplu, potrivit spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016