REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Felicia Ovanesian: „Am uitat la al câtelea Mercedes nou-nouț sunt!“

Felicia Ovanesian: „Am uitat la al câtelea Mercedes nou-nouț sunt!“

Virgil STOIAN 14 octombrie 2023 | 00:00 5375

Odată cu ieșirea intempestivă din administrația constănțeană, fostul city-manager Felicia Ovanesian a început războaiele, în mediul online, cu primarul Vergil Chițac sau cu cine a mai călcat-o pe bătături în perioada cât a fost în funcție. Unul din „fanii” Feliciei Ovanesian, de exemplu, care i-a comentat la o postare, și nu de bine, aspect pe care fostul city manager nu l-a digerat și a contraatacat, spunând că starea ei materială este una foarte bună datorită meseriei de avocat și că a uitat la al câtelea Mercedes nou nouț este. Dar... conform declarațiilor de avere ale Feliciei Ovanesian, din ultimii trei ani, aceasta nu deține nici un fel de autovehicul. Doar se laudă... sau este fals în acte publice!?

Felicia Ovanesian: „Am uitat la al catelea Mercedes nou-nout sunt!“

Situația materială a Feliciei Ovanesian este una foarte bună, conform propriilor declarații, datorită exercitării meseriei de avocat, iar acest lucru este dovedit și de declarația de avere. Plină ochi cu proprietățile fostului city-manager, declarația de avere are totuși și câteva lipsuri... autoturismele, deși se laudă în spațiul public că „am uitat la al câtelea Mercedes nou nouț sunt”.

Felicia Ovanesian: „Am uitat la al catelea Mercedes nou-nout sunt!“
Lauda a venit după ce un internaut i-a reproșat faptul „după ce își pierd «osul», unii politicieni încep să divulge din culisele mizeriei politice”, incluzând-o și pe Ovanesian în aceeași oală.

Felicia Ovanesian: „Am uitat la al catelea Mercedes nou-nout sunt!“

conversația cu internautul

Ei bine, am vrut și noi să aflăm câte Mercedesuri are, însă, surpriză! Dacă Felicia Ovanesian se poate lăuda cu foarte multe terenuri, cu două-trei case, cu nenumărate conturi ba chiar și cu ceasuri în valoare de 300.000 de lei, la categoria autovehicule nu există absolut nimic. Păi unde sunt „Mertzanele“ alea noi nouțe? Ne lăudăm așa... fără să putem dovedi? Aruncăm cu noroi în stânga și în dreapta fără să vedem că... avem „mașina”... murdară?

Felicia Ovanesian: „Am uitat la al catelea Mercedes nou-nout sunt!“în declarația de avere apar imobilele, dar niciun autoturism

Cu scuzele de rigoare, dacă am exagerat cu ceva... așteptăm răspunsul Feliciei Ovanesian în legătură cu... acele Mercedesuri, care cam... lipsesc din declarația de avere.

Felicia Ovanesian: „Am uitat la al catelea Mercedes nou-nout sunt!“Adevărat, cât timp a fost city manager, Ovanesian venea la serviciu cu un bolid, tot Mercedes, însă..., cu toții ne putem lăuda cu proprietățile altora, spunând că sunt ale noastre!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te salut si te astept langa mine.
0
0
Esti in viata pe care nu o meriti. Stim tot despre tine si distinsa ta familie. Venim, Cu Duster, nu cu mercedes nou. Fii gata la 6 dimineata.
2
3
Băi, dar porschele lui Rusu apare în declarația lui ?
2
1
Pentru pinguinul care a scris articolul...maestre, de abia acum ai observat câte mercedesuri are doamna Felicia Ovanesian ? Cu articolul acesta de rahat ți-ai scos măcar de o friptură, la "Pui pe Jar " sau la " Tavola "?
4
4
Măi desenaților, dacă orașul Constanța ar fi avut un primar ca doamna Ovanesian, eram departe de mult ! Este o avocată de excepție, este independentă financiar, este independentă politic și singura ei mare dragoste este acest oraș ! Cât timp a funcționat în cadrul Primăriei Constanța, au fost plantați arbori, cum nu au fost plantați în 30 de ani, a depus eforturi pentru cadastrarea orașului, pentru ca spațiile verzi să rămână spații verzi, pentru cetățenii urbei, a amenajat parcuri și avea proiecte pentru multe altele. Nimeni, absolut nimeni nu o poate acuza pe această doamnă de lipsă de corectitudine ! Singura problemă este mafia împământenită în Primărie de zeci de ani !
6
10
unde e violatorul E P U R E?
4
0
STITI CARE ESTE CEA MAI BANOASA SLUJBA DIN ROMANIA?CEA DE BUGETAR. CHIAR ASA DE p****i NE LUATI,NESIMȚIȚILOR.
5
1
Contabile, 'ti-ai contabilitatea-n cwr. Hotule! Nu ne mai lua cu hartiile tale. Si-a luat mertzanele pe najpa, aia E !
4
0
Bine ca am scapat de asta
6
2
Asta a facut pentru oras de fiecare data de cate ori s-a dus la buda. Cateodata a tras si apa.
4
1
Gura mica ca ai uitat ce fraiera erai când locuiau la blocul C2 scara A!
5
1
aproape trei hectare jumate la eforie cu sageata lu brailoiu ... hmm.... fumos. 33,5 zeci de mii de metri patrati. Avocata, nu gluma. Spiru haret e parfum pe langa ghereta ecologica absolvita de gluma asta p*****a.
5
0
Ia-ti fa maybach nou-nout, daca esti atat de valoroasa. Cica vine cu ranga bonus.
3
0
Sa.ti fie sicriu de lux
4
1
Prostu' până nu-i fudul parcă nu e p***t destul!
6
0
Religia asteia e banul, nu bunastarea orasului nostru. Banul de avocat, de mertzan nou-noutz etc. O doare undeva de bunastarea orasului. BANUL !!!
12
2
Ți ai luat javra???
9
2
S.a furat in primaria constanta cu ambele maini si pe vremea cand ovanesian nu era si cand era. Acum vine sa faca pe corecta , arunca niste artificii umezite si atat. Esti doar un chitac sau un fagadau nimic mai mult .
14
1
Vrea neaparat sa fie sefa orasului, sa ne tina sub papuc, sa ne dea block daca o contrazicem si sa ne faca reguli. Ideea cu desfiintarea locurilor de parcare, plata parcarii pe orice straduta, sensurile unice, toate au fost ideile ei, pe vremea cand primarul o venera! Nu vrei tu sa iesi la pensie si sa ne lasi in pace?
18
1
Unde e mă H I R A ăla care ne dă lecții de administrație publica și exercițiul politic? A dispărut asa dintr-o dată de când cu descinderi DNA! Băi nene cum le știe el pe toate în ceea ce privește șpăgile ptr autorizații de construire. Șpăgi primite pe strada Hașdeu. E incredibil acest inginer artilerist. Cică pe vremuri făcea brânză cu praf de obuze. Mănca-l-ar mama de bijduvean sadea. Încă puțin și-l angajeaza pe Vergil la hotelurile din Eforie construite pe șpăgi.
26
2
crapa veninul in tine mincinoasa merla
13
4
Poate a achiziționat autoturismele Mercedes pe cabinetul de avocatură sau pe o societate.
21
4
cum e viața asta. orgoliul patinării din primărie este foarte mare. totuși, când era în sânul famigliei de la conducerea n'draghetta-primăria constanța nu sufla o vorbă despre traficul dintre ei. de-aia, acum, vorbele ei nu fac 2 parale.
24
2
Ne meritam pe deplin soarta ca oras , ca natie , ca tara atata timp cat astfel de personaje inutile societatii ajung sa emane opinii , sa se autopropuna in diverse functii si sa incerce reveniri spectaculoase pe scena principala , dupa ce au regizat un spectacol grotesc.Doamna de mai sus , daca poate fi numita asa, ar face bine sa isi ingroape capul in pamant de rusine si sa isi retraga spionii ( Poptile, Noni si inca 2-3) si sa inteleaga ca si-a ratat obiectivul .
28
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016