REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
27° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Felicia OVANESIAN, numită CITY MANAGERUL Constanței

Felicia OVANESIAN, numită CITY MANAGERUL Constanței

Replica API 4 ianuarie 2021 | 14:22 8797

Consilierul personal al primarului Vergil Chițac a fost numit city managerul (administrator public) municipiului Constanța.

Ovanesian ne-a declarat că ocupă postul din 30 decembrie. Aceasta va coordona Serviciile Publice din cadrul Primăriei, Direcția de Urbanism, Direcția Achiziții și Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru INCREDIBIL: CORECTA APRECIERE
1
6
priviti partea buna. Daca stelica ipocrica era primar, pe ce om al lui Dusu magnatul discret punea ca city manager? caragheorghe?caraiorga?etc asa ca femeia asta e ok si pe deasupra este si inteligenta.
11
5
God damn it !!!
2
1
Femeia cu pwla. . .
9
10
foarte bine!
10
8
Recunostinta sau incompenta ?!
7
11
Constanta va fi condusa, daca mai aveati un dubiu, exclusiv de acest city manager !!! Degeaba avem primar si viceprimari !!! Rusine PNL si USR
12
13
Peste tot s au organizat concursuri pt postul de city manager, la constanta s a numit politic, bravo pnl
16
17
Chuar asa: primsrul si viceprimarii nu sunt managerii orasului?! Sau ei doar semneaza fara sa se gura, ca primarul ?
12
19
Esti dobitoc amice
25
40
Sa vezi acum cum tremura toti pesedeii ramasi ascunsi prin birouri.fam Nita,mari sefi prin primarie si la RATC, Soceanu,care strangea semmaturi pt Fagadau,tot la RATC,cu sora pusa illegal la CFP,cu Dobrescu,fostul consilier al lui Fagadau,de pe la Confort Urban, Cristian Fuior,vamesul,consilier al lui Fagadau,din CA RATC si altii.
69
48
Si Chitac ce face semneaza ca primarul
48
61
Gata, a inceput ciolaniada !
49
61
Pun pariu ca la finalul mandatului nu veti realiza nimic si veti da vina pe vechea administatie
60
62
CUM ACEASTA DOBITOACA A FOST PUSA DE CATRE CHITAC SA FIE CITY MANAGER, O MIZERIE DE FEMEIE DE JOASA CALITATE SI.... DOMNULE PRIMAR ATI FACUT CEA MAI MARE GRESEALA LA INCEPUT DE MANDAT SA VA FIE RUSINE !!!
66
70
vrem sa avem dovada oficiala cand acesta doamna adat examen si care au fost temele examenului cat si bibliografia, si vrem sa stim cati candidati au fost inscrisi pentru acest examen, si totul cat mai transparent domnule profesor Chitac
71
72
Pentru geta de la 14.08: acum ti.ai dat seama cat de proasta esti?
10
3
Dobitocule de ce in Timisoara, Oradea sau Brasov s-au organizat concursuri pentru postul de city manager ?
30
1
e sa futa pesedeii in gura si s-o execute pe infractora merla !!!
16
11
Nu ne mai plac oamenii de succes? Vrem in continuare sa fim condusi de analfabeti si infractori? Nu vedeti ca toti au luat drumul puscariilor la final de mandat? Poate ca a venit timpul sa mai avem si oameni cinstiti la masa deciziilor. Nu sunt cei mai buni poate, dar de unde avem pana la urma atatea pretentii? Sunt oameni normali ai urbei. Felicitari pentru curaj Vergil si Felicia. Succes!
49
32
pt ce plm te-am votat securist jegos, fatalau a fost copil mic pe langa tine, sa ti se intoarca neamurile... mai bine castiga haur si la CT... pisham-as pe pnl PSD
34
43
Nu se organizeaza. Te faci ca nu stii, doar trollezi. Nici prietenul tau fagabou nu a organizat. Asa ca lasa vrajeala.
43
21
Pentru orice post, chiar de portar, ingrijitoare - ocupatii onorabile, se organizeaza concurs. Pentru un post cu responsabilitati de nivel inalt, ca acesta, este suficient carnetul de membru de partid?! Poate romanii nu sunt, totusi, atat de prosti, precum crede aristocratia politica... Sau chiar sunt? ...
31
40
dupa figura se vede ca e frigida
30
42
Felicia este baiat bun, cu coaie mari si paroase. Prima ei masura va duce la disparitia capacelor din wc-urile publice.
39
40
city-manager. Dumnezeu are umor
33
41
Dna consilier personal, scoasa din joben ca iepurasu' de catre magician, se pricepe la toate ca preaimpuscatul de acum 31 de ani?
38
41
Daca cine are impresia ca nu se vor contrui blocuri in constanta se inseala amarnic ... aaa era sa uit parcul tabacariei intre city si hotel zodiac .. o zona super .. vor fi blocuri
33
42
Numai alogeni in puncte cheie
32
40
feicitari votantilor. era o chestiune de timp pana isi puneau maimutele sa colecteze banutii. traiasca pnl. not.
38
43
Era bun babuinu ! Bdaranu ala avea si studiile necesare si specializari in Europa si maiales pricepere. Ati bagat-o pe mineca profiturilor, sa v-o traga FELI cu vibratoru de beton ! Rati ai draku......
22
31
Avocat exceptional, sunt absolut convins ca va fi un city manager bun. Cat priveste investitorii imobiliari vor fi reglati de piata libera - cerere si oferta. Daca sunt idioti dispusi sa plateasca sume astronomice pentru apartamente penibile in rahatul asta de oras se vor construi in continuare si nu pot decat sa ii felicit pe investitori ca au parte de o astfel de clientela. Indiferent de coruptie, prost gust, sume de bani implicate singurii vinovati pentru valul de constructii fara sens sunt cei care accepta sa cumpere in astfel de conditii incurajand fenomenul.
55
38
muierea asta care a mers aiurea in instanta cu zeci de dosare pentru ong-ul amiralului de plaja , trebuia sa fie recompensata intr-un fel... si pentru ca nu-i plac barbatii a fost numita in aceasta functie excitanta pentru o femeie lezbi...hai sictir primar de carton , cu cheltuielile tale din banii publici pe uniformele analfabetilor , pe salarii mari , prime , bonusuri pentru angajatii psd-ului din primarie !
47
46
Ii urez succes doamnei City Manager sa faca un pic de curatenie in cloaca asta care se numeste oras.
64
33
de ce nu s-a facut concurs pentru obtinerea postului????.Asa e, daca ati votat util la locale acum o sa va iasa prin dos....
47
49
Va pronuntati asupra capacitatii unei persoane fara a i vedea faptele? Cumva, aveti temeri ca se schimba sistemul si nu mai aveti acces la compromisuri?
66
35
Le tremura bucile machedonilor, il vedeti mai jos pe ala de se semneaza constantean, da tati, s-a terminat cu tunurile voastre imobiliare, cu saivanele din bca vandute la pret de apartemente pe coasta de azur. O sa v-o traga Feli si la propriu si la figurat, asa ca face ce stii mai bine cipanezule, cracaneaza-te ca vine.
81
16
Stiumate domnule Chitac, declar public : AM GRESIT CA V-AM VOTAT. Daca stiam de maretele planuri, votam orice altceva. In incheiere : R U S I N E !!
65
64
daca mai aveati vreun dubiu la cine va conduce cu adevarat orasul. poate credeati ca pensionarul vergil care are singura placere de a se auzi vorbind pompos.
41
44
un city manager e cineva eficient cu experienta si planuri de realizat .Fatza ei spune ca e pusa pe trozneala si atat. Un city manager angajat prin concurs din UE se gaseste ?
42
53
cine mai e si asta?! De unde le gaseste frate?!
36
55
...ce rol are aceasta femeie? Primarul ce pizda masii este? Vicele ce pizda masii este? Sunt bani de tocat..de luat moca. Nu are nici un rol si nu are nijic de facut. Sunt oameni capabili care pot gestiona situatia in acest depsrtament. Rusine ca in anul 2021 inca se intampla asa ceva. Un mandat tras de par o sa ai dle Vergil. Cheltuielile cu personalul trebuiesc reduse..parca asa va laudati...sau a fost doar campanie ieftina??? Alea care erau cu PESEDEUL nu erau bune...asta e buna?
52
55
Asa e cand dai briciul la maimuta....dar orice e posibil in anul boului.Pacat de oras insa.
35
43
coruptiaucide
33
41
se anunta un an fierbinte ... si mai aud , citesc prin presa ca doamna v-a stopa piata imobiliare .. gresit domnilor .. urmeaza potopu
34
44
Adio investitii imobiliare in Constanta, orasul va ramane unul gri. Ati vrut schimbarea, luati-o.
38
41
capabila sa judece poate, dar sa managerieze? asta e o alta intrebare, plus ca inteleg ca doaman este o apropiata a domnului primar, pentru postul dumneaei s-a dat concurs, sau faptul ca a sustinut primarul ales automat a calificat-o sa ocupe postul acesta? si totusi nu este doamna unul din marii rechini imobiliari ai judetului, cu terenuri la eforie si constanta?? chiar ca ne meritam soarta ca oras, am lasat un amiral sa isi faca de cap si sa faca marlanii desi se afisa ca un om corect care isi doreste schimbarea pentru Constanta.
42
61
Investitorii isi pot lua adio de la proiectul propus pe amplasamentul fostei baze RATC de langa Delfinariu. Cunoscatorii stiu de ce...
40
11
A fost la M10 partidul Monica Macovei in cardasie cu niste securisti .Este sifon la 0215.Chitac este un maimutoi.Ii dau astia banane si el crede ca este primar. Primar de carton.
66
69
Ce ati votat, asta aveti!! Este incapabila, nu va face nimic bun pt oras!
53
61
o mare victorie pt comunitatea LGBTQ
57
64
Vom avea o urbe in care limba va deveni emblema. Felicia e baiat bun.
52
60
Mult noroc cu mafia constantei....
72
15
Sa-i dam o sansa.
62
38
Asta mai lipsea. Sa-si faca portofoliul si mai bogat!
43
58
trebuia sa ia cineva banii ca nu se mai pot lasa in birou la plotoner....city manager....adica un primar mai mic..si ea la randul ei va avea 5 asist manager si tot asa....ba proasta natie aici la malul marii
68
69
Felicitari !!
77
52

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620