REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
23.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Felicia Ovanesian: Primul pas spre Constanța Altfel a trecut PASAJUL de la GARĂ. VIDEO

Felicia Ovanesian: Primul pas spre Constanța Altfel a trecut PASAJUL de la GARĂ. VIDEO

Replica API 3 iulie 2021 | 20:50 2895

Asociația CreativePlus a organizat vineri, 02 iulie 2021, ora 10:00, la pasajul de la Gară, intrarea dinspre vaporaș, o conferință de presă pentru prezentarea stadiului proiectului „Underground Art Flipping“. La conferința de presă a fost prezentă city manager-ul Constanţei Felicia Ovanesian dar și Alin Vintilă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

„Underground Art Flipping“ a pornit de la inițiativa unui grup de tineri entuziaști reuniți în cadrul Asociației CreativePlus, care au propus transformarea pasajului de la Gară într-un loc sigur care să funcționeze nu doar ca loc de trecere, ci și ca spațiu în care tinerii își pot petrece timpul liber. Ca urmare a acestei propuneri, la finalul lunii aprilie Primăria Municipiului Constanța și SC Confort Urban SRL au semnat un protocol de colaborare cu Asociația CreativePlus.

Felicia Ovanesian și Daria Popa

Vrem să transformăm acest pasaj pentru tineri

"Sunt foarte bucuroasă să anunț încheierea Conceptul este de a transforma acest pasaj, care a a fost cândva uitat, într-un loc pentru tineri. Noi ne ocupăm cu educaţia nonformală. Vor fi seri de film aici. Am primit şi sponsorizări care ne-au ajutat să ne continuăm munca aici. Primăria a fost implicată în acest proiect", a declarat Daria Popa, coordonatorul proiectului Underground Art Flipping.

Alin Vintilă

Sunt multe de făcut pentru ca acest pasaj să arate normal

"Dorim să-i rugăm pe membrii asociaţiei să aibă tot mai multe astfel de iniţiative şi îi asigurăm că au suportul aparatului administrativ. Dorim să continuăm, mai sunt multe de făcut pentru ca pasajul să arate aşa cum este normal. Vom rezolva problema scurgerii apelor pluviale, ne-am propus ca după ce rezolvăm această problemă să schimbăm tot ce înseamnă pavaj, să aducem spaţiile verzi la un nivel peste aşteptări. Totodată vom încerca să rezolvăm și problema rampelor pentru persoanele cu dizabilități", a transmis Felicia Ovanesian.

Primul pas spre Constanța Altfel

În încheiere, cei doi reprezentanți ai Primăriei Constanța au fost rugați să lase un mesaj pe prisma concepută special pentru acest lucru. Mesajul Feliciei Ovanesian a fost unul mai special, prin care city-managerul a dorit să transmită dorința de transformare a orașului Constanța: ”Primul pas spre Constanța Altfel”. Alin Vintilă a recitat din memorie, o poezie dragă lui, de-a lui Tudor Arghezi, ”Cântec de adormit Mițura”, considerând acest mesaj transmis de versurile poeziei, sugestiv.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o impostoare aceasta persoana! Hai sa i demitem mai repede!
2
0
Traieste pe alta planeta ...femeie orasul e varza...
8
0
Afara i vopsit gardul. Inauntru i leopardul.
6
0
dupa 1 an ati varuit 2 pereti mare treaba
8
1
Poate va ganditi si sa intretineti ce au facut altii ca voi! Dna manager a vazut cumva si in ce stare jalnica este pasajul de la mag. Tomis, Galeria Virgil Coman, care a fost amenajat acum 4-5 ani?! Bine ca platiti paza, iar mizeria trebuie conservata ca sa nu uite constantenii de cei ce ne administreaza orasul!
13
0
Nu mai merge tactica cu sentimente, gen lalele, panselute, poezii, picturi pe ziduri. Constantenii si-au dat seama ce greseala au facut, votandu-va! Hai, pa, incompetentilor!!
16
5
si cu miros de urina , mai ales vara
21
0
De noi! Gata, le am rezolvat pe toate, avem un pasaj renovat insa, persoanele cu dizabilitati trebuie sa ajunga cu drona
21
4

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118