REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Felicia Ovanesian șterge pe jos cu Ani Merlă: Am tolba plină de isprăvile doamnei!

Felicia Ovanesian șterge pe jos cu Ani Merlă: Am tolba plină de isprăvile doamnei!

Mirela PASCAL 25 aprilie 2023 | 14:25 4224

Că între Felicia Ovanesian, fostul city manager al municipiului Constanța, și Ani Merlă, șefa Fondurilor Europene din Primăria Constanța, nu a  existat o relație de prietenie, nu mai este o noutate. Se știe că cele două au avut doar o relație cordială, de dragul sau de ochii primarului Vergil Chiațc. Însă, cum Ovanesian nu mai face parte din tablou, a ieșit la atac. A luat-o în colimator pe Merlă, după ce aceasta din urmă i-a spus lui Stelian Ion că a început campania electorală. Curios de ce, abia acum, a început să prindă glas Merlă, în condițiile în care ani buni nu a scos nici măcar un sunet!

Felicia Ovanesian sterge pe jos cu Ani Merla:  Am tolba plina de ispravile doamnei!

Recent, pe pagina de facebook a Primăriei Constanța s-a făcut o postare legată de o inspecție a primarului Chițac pe bulevardul Lăpușneanu. Stelian Ion, deputat USR, a postat și el un comentariu: „V-ați trezit și voi în ceasul al 12-lea, abia după ce au ieșit constănțenii să protesteze împotriva indolenței și incompetenței voastre. Până acum ce ați păzit?, iar vocala Ani Merlă a reacționat imediat: ”Ai început campania electorală? Degeaba!

Felicia Ovanesian sterge pe jos cu Ani Merla:  Am tolba plina de ispravile doamnei! postarea lui Stelian Ion

Nu a fost nevoie de mai mult pentru care Felicia Ovanesian să intervină și să arunce cu săgeți ascuțite către Merlă. ”Genială dezbaterea! Genială intervenția doamnei director! Cum ii ia dumneaei apărarea primarului… cum se pune in calea gloanțelor! Carne de tun, nu alta! Genială și replica. “Ați început campania electorală???? DEGEABA….”.De ce, doamnă?! Câștigă PSD? vi se împlinește visul? Lăsând gluma la o parte….  Halal atitudine publică de funcționar public. Dezbatem curând pe larg. Am tolba plină de isprăvile doamnei! Hai, pa, geniu al implementărilor ratate!“, a spus Ovanesian.

Felicia Ovanesian sterge pe jos cu Ani Merla:  Am tolba plina de ispravile doamnei! postarea Feliciei Ovanesian

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna, sa nu se strice ce aveti acolo, în tolba... mergeti degraba si vorbiti cu cineva de la dna, au ei un frigider... va asteapta baietii, sunt foarte receptivi daca e vorba de hotii
0
0
Doamna Merla, e datoria opozotiei sa taxeze si sa speculeze esecul, totusi nu inteleg iesirea dvstra cand aveti atat de multe probleme, fiul dvstra are iesiri necontrolate in public bineinteles de natura psihica, poate ca atentia dvstra e necesara acolo si nu pe facebook. Cu stima.
9
0
Măcar de circ sa avem parte. Vrem păruiala . Cine pariază pe mierla?
5
0
Deosebit respect pentru doamna Felicia Ovanesian ! A încercat sa faca ordine in mizeria aceea de Primaria, s-a luptat sa infrumuseteze orasul, a acceptat idei din partea cetatenilor si le-a pus in practica ! Din pacate, clica aceea de infractori a marginalizat-o, determinand-o sa demisioneze și astfel, izoland primarul Constantei de orice influenta pozitiva si in spiritul legalitatii !
12
9
Felicia e supi ca Ani nu a vrut sa faca Scissoring d-aia face asa urat
2
3
Nu mai aruncați cu vorbe de aiurea despre Felicia Ovanezian, în primăria condusă de chițchiț, majoritatea deciziilor sunt luate politic, pnl +psd = dragoste cu năbădăi. Trocuri politice. Ovanezian nu a avut nici o șansă, a fost blocată permanent.
14
7
Merlă Ani și escrocul de bărbasu , ca și Stan Gabriel, Pilat Ion , b**uș senior și restul golanilor și pușcăriașilor psdiști, trebuie să stea ani buni la pușcărie. Nesimțita asta trebuia demult scuipată din Primăria Municipiului și " cazată" mulți ani la Poarta Albă . Ps- alături de bărbasu', viitor pușcăriaș !
23
0
Sunt eu, cucul armenesc despre care v-a povestit ion Creanga in P P. pu-puu, perversilor.
3
6
Daca Feliciu are tolba plina cu informatii despre Ani Merla, bag seama ca a plecat cu acestea din institutie!!! Sa inteleg ca la Feliciu nu se pune contractul de confidentialitate pe care Vergi l-a impus in mod abuziv functionarilor din Primaria Constanta ?Se aude ca Feliciu cocheteaza cu AUR! Te pomenesti ca Feliciu va candida din partea AUR, acum ca tot are full tolba de informatii, din Primaria Constanta !?
9
9
Care fonduri europene de 20 de ani stai si clocesti pe banii nostri mamaieee du te la pensie relicvo din cauza ta orasul e ca in congo
28
0
Terminati cu prostiile, gunoi mai mare ca Merla nu exista. P.S. Pe locul 2 e Chitac.
33
1
O manglitoare de când era la agenția de mediu sau garda de mediu
31
0
Toți sunteți la fel!
21
1
Nu este nenea cu certificat de handicapat de pe urma căruia a primit o garsoniera?nici cu Merla nu mi-e rusine.o incapabila cu diploma.cand scăpăm de toti infractorii?va pupa Cracanatul.
26
2
este o iinfractoare notorie !!! Mwie cu kkt !!!
33
1
Merla este cea mai incapabila persoana din primarie, a distrus complet orasul acesta. Pacat de bietul primar ca o sa piarda alegerile din cauza prostiilor ei, la fel cum a pierdut Fagadau din cauza prostiilor lui b**u. Sunt multi altii mai capabili care ar putea sa-i ia locul acestei pensionare tupeiste. .
34
1
Si ce crezi feli ca ale tale si ale lu chitac nu mai au loc. Nu sta linistita ca va vine randul.
11
4
Singurul lucru care-mi place este faptul ca infractiunile sunt confundate cu "ispravile" ...ca sa nu se prinda cumva DNA ul
22
0
dar institutiile statului de drept ce fac acum?dna, sie, mie, astia ce fac?
21
2
Eu, stiu ca pt tainuire se merge la beciu' domnesc! De ce nu spuneti sau de ce nu ati spus!?
16
2
Travestitul si femeia barbat....
17
5
Adica cum degeaba anishoaro , explica-te sa stim daca mai are rost sa mergem la vot sau stii tu ceva mai multe barfe din cassa loco PSD-PNL , poate ca ati gasit droguri , armament , munitie la penetzeu si masina de tiparit bani la peneleu ?!? Am si eu o rugaminte , cand te mai vezi "incogito" cu mosh teaca , sa-l intrebi daca golanul mihaitza lupu l-a mai apelat la ceas tarziu in noapte pentru ca noi nu mai stim nimic de el de cateva saptamani .
19
2
Domnilor procurori , poate va faceti timp sa investigati modul in care tovarasul Merla a construit in Parcul Tabacariei . Cercetati modul in care a obtinut autorizatia de construire si cum au fost pusi la pamant zeci de copaci , nu vreau sa ma pronunt pe aceasta speta dar nici nu cred in coincidente , mai ales cand sotioara a fost unul din oamenii de incredere din administratia infractorilorr Mazare / Constantinescu , preluata cu succes mai apoi de Fagadau/b**u.
47
0
Bun si circul asta la ceva, mai aflam cate ceva din culise si cine ce a facut sau nu a facut sau poate doar minciuni sau jumatati de minciuni cu jumatati de adevar ca astea sunt cele mai credibile; democratie damboviteana a la romanica cu multa culoare; tot e ceva decat deloc ca inainte de 89; problema este ca mafia politica indiferent de partid foloseste circul pentru a manipula si distruge imaginile publice ale adversarilor cu sau cel mai des fara argumente serioase si in politica nu exista oameni seriosi in care sa poti avea cu adevarat incredere; probabil este si asta unul din motivele pentru care avem cel mai mare numar de migranti din lume dupa siria
22
0
Ai prins glas Feliciu?Cand erai la primarie nu îi spuneai nimic.Ai distrus orasul,așa că taci.
22
13
Parcă emigrai in Congo. Te-ai răzgândit??
18
8

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016