REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Felix Stroe: Am votat pentru administrații competente. Video

Felix Stroe: Am votat pentru administrații competente. Video

Deria ISLEAM, A.F. 9 iunie 2024 | 07:08 1644

Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța își exercită duminică, 9 iunie a.c., dreptul la vot, la secția de votare 195, din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 43 „Ferdinand“. 

Felix Stroe: Am votat pentru administratii competente. VideoFelix Stroe, la vot

Stroe a venit la vot alături de soția sa, prezentându-se la secția de votare cu 2 minute înainte de deschiderea urnelor. Președintele Organizației Județene a PSD Constanța a declarat că a votat pentru administrații competente, atât la Primăria municipiului Constanța, cât și la consiliul Județean și pentru o Europă puternică.

Felix Stroe: Am votat pentru administratii competente. VideoFelix Stroe, la vot

Felix Stroe: Am votat pentru administratii competente. VideoFelix Stroe, la vot, alături de soție

Felix Stroe: Am votat pentru administratii competente. Video

Video:

„Ca la fiecare exercițiu electoral, la ora 7:00, ne întâlnim la vot, vă mulțumesc că sunteți matinali și ați fost alături de alegători! Eu am votat pentru administrații competente, atât la Primăria municipiului Constanța, cât și la consiliul Județean. am votat pentru o Europă puternică, locul României este în Europa și am votat ca atare. Îi rog pe toți cetățenii din județul Constanța și își exercite acest drept fundamental și să vină la vot, Cu cât va fi mai mare prezența la vot, cu atât rezultatul votului va fi mai legitim, vor fi mai corect reprezentați și avem șanse mărite să alegem oamenii cei mai competenți“, a declarat Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța.

Video 2:

.

Felix Stroe: Am votat pentru administratii competente. Video

Românii cu drept de vot sunt aşteptaţi duminică la urne să îşi aleagă reprezentanţii în Parlamentul European şi pe cei în administraţia locală. Alegerile europarlamentare au loc simultan cu alegerile locale, într-un singur tur.

La alegeri participă toți cetățenii care au vârsta de vot de cel puțin 18 ani, vârstă împlinită până în ziua alegerilor, inclusiv. Secțiile de votare vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 22:00, cu mențiunea că alegătorii care sunt în afara sediului secției la ora 22:00, pot solicita să voteze până la ora 23:59.

Pentru cei ce votează la aceste alegeri europarlamentare, documentele cerute vor fi o carte de identitate valabilă sau de un pașaport valabil.

Felix Stroe: Am votat pentru administratii competente. Video

Important, cetățenii vor putea vota indiferent de oraș, dacă au asupra lor actul de identitate. Cu toate acestea, primarul nu poate fi ales de către locuitorii din alte orașe, exceptând cei care au viza de flotant eliberată de Primărie. La fel de important de reținut, votul prin corespondență la alegerile europene nu este posibil în România, cum nu este nici cel online.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
usereii lor, sunteti pe tobogan, competentilor. X & 0. buni de gargara si nimic.
0
0
am votat. Un ca cat. Elegant, cat de cat.
0
0
Stroe a votat cu Chitac. Știu din surse sigure.
1
0
Să înțeleg că de aia în toate funcție de conducere din constanta sânt mach1don1 sânt competenți în a jumuli orașul Constanța, că-ți investitori au venit în Constanța în 30 de ani?
4
1
Apa se măsoară în mc.
4
1
O relicvă comunistă, impreuna cu Dumitrache, jos cu dinozaurii!
11
0
Ați DISTRUS orasul !!! Nu va rușine sa mai cerșiți voturi.
8
0
zero ati facut pentru Constanta
7
0
A vota pentru persoane competente se refera la a jecmani cat mai bine oamenii care te voteaza. Avem cel mai scump mp de apa din tara si un imperiu (viitor) si locativ care apartine lui RAJA. Cine sunt actionari la regie? Ghici ciuperca..
8
0
Inseamna ca ai votat PNL!!!
7
0
Numai mosi si babe pe listele de consilieri propusi de Stroe si acolitii... "tinerii sunt viitorul" asa spunea si in 2020! Minciuni desarte...Dede Perodin si fosta liga aproape moarta pe listele lui infecte si fara scrupule. Numai mosii si babele trebuie sa fie in Consiliile de Administratie din Constanta! p*****l...
8
0
A VOTAT PENTRU TURNOTARIE!
13
0
Votați FELIX MOTANUL DE LA RAJA CARE VA FACE RATE DACA NU AVETI 15 LEI PTR 1 MC CUB DE APA...
12
0
Daaaaaaa.....ca tine!
9
1
Mafia voteaza mafia
19
1
Am vazut ce asa zisi competenti ai pus . Faci minuni, din soferi faci directori generali si din coorve faci sefe. Numai administratii competente. Asa competenti sa ai parte matale, nea Felics.
25
2
Este un escroc. .
23
2
Marirea la 50 lei pe mc de apa chioara!
18
2
Niste perverși toti
18
2
Ce gluma buna , esti glumet
18
2
Modelu bine-hranit, an de fabricatie istoric.
21
2

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515