REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.8° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
19.8° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

Felix STROE, către Cîțu: Ne-ați umilit ne-ați îngenuncheat, ați condamnat la frig și sărăcie... VIDEO

Felix STROE, către Cîțu: Ne-ați umilit ne-ați îngenuncheat, ați condamnat la frig și sărăcie... VIDEO

Replica API 8 octombrie 2021 | 12:54 2852

PSD Constanța, și nu numai, a răbufnit după împărțirea banilor, de către Guvernul demis Cîțu, din Fondul de Rezervă. Este vorba de peste un miliard de lei, care vor ajunge în special la primarii PNL și UDMR, mai puțin la cei ai PSD și aproape deloc la USR.

Primăriile conduse de PSD au primit câte 50.000 de lei, în unele cazuri mai puțin, în timp ce sumele pentru primăriile conduse de PNL sunt mult mai mari. Pe plan local, PSD a primit puțin peste 2 % din suma alocată. Organizația PSD Constanța s-a întâlnit în ședință joi, 7 octombrie, pentru a lua o decizie cu privire la modul în care s-au împărțit banii. Astăzi, 8 octombrie, social democrații au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, măsurile pe care le vor lua.

La conferința de presă sunt prezenți parlamentarii Horia Țuțuianu, Felix Stroe, Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, dar și primarii PSD din localitățile constănțene.

Stroe: Acești bani au fost împărțiți disproporționat

,,Subiectul acestei conferințe este modul în care au fost alocați banii în localitățile din județul Constanța. 2,3% către localitățile omenești și 97,7% către celelalte localități conduse de primari PNL. Mi se pare total disproporționat total acest mode de împărțire a banilor. Toți locuitorii județului au nevoie de acești bani, nu doar localitățile conduse de PNL.

Vorbim de ocupări omenești, nu despre primari.”, spune Felix Stroe.

Horia Țuțuianu: Au luat de la pensionari și au dat către primăriile PNL

,,Ziua de azi o putem apogeul josniciei a premierului demis Cîțu. Premierul demis a împărțit România în locuitori de mâna întâi și în locuitori de mâna a doua. Ce vină au cetățenii din Constanța unde sunt primăriile conduse de PSD, nu au aceleași drepturi? Acest premier demis a împărțit banii ca hoții, și-a răsplătit votul de la Congres. O parte din banii care au fost alocați sunt de la Ministerul Muncii. Au luat de la pensionari, copii și au dat către primăriile PNL.

Acest Super-Man, care și-a spart capul în ziua moțiunii, trebuie să înceteze cu bătaia de joc asupra românilor. Primarii PSD trebuie să le explice locuitorilor de ce au primit așa puțini bani de la Guvern. Am făcut o adresă și către Prefectura Județului Constanța. Trebuie să dovedească cu acte că proiectele noastre sunt doar 2%.”, afirmă debutatul Horia Țuțuianu.

PSD Constanța a anunțat că a transmis premierul demis o adresă prin intermediul căreia solicită să se transmită modul în care au fost repartizați banii. ”Ne-ați umilit ne-ați îngenuncheat și ați condamnat la frig și sărăcie comunități întregi de români”, a spus Stroe. O altă adresă a transmis-o Instituției Prefectului, solicitând să se transmită suma pe care prefectul a cerut-o Guvernului, pentru localitățile din județul Constanța.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu cu parerea ba fosila ? Ai pus pe chituci tara asta in 30 de ani si fituica asta online mai posteaza dejectiile tale aici
0
0
Nenea Felix, ia-l pe Ciolacu si duceti-va si tineti conferinte de presa acolo de unde ati venit l, din superbul oras Buzau. Ce-ar fi sa uiti de Constanta?
7
0
Abe' astia de la P S D tot "cu masca e" ?"E tot aia" cu scutec galben la gura dar vopsiti?Yok sansa cu mascalar,la mascarici,poate...
7
0
Rosie ! Toti sunt vanduti lui Ivan de la rasarit. In frunte cu criminalul presedinte de onoare Iliescu
7
1
Tutuianu a stat la CJC 4 ani, fara sa faca nimic. Asa ca mai bine face ceea ce stie - NIMIC !!!
8
1
cand o sa inveti si tu cat invata medicii sa vorbesti dar e vorba de medicii aia care tac si fac nu aia care te pun sa te vaccinezi. si inca ceva medicii nu fac evaziune deci dau aproape o treime din salariu la stat nu ca tine care ai salariul minim si diferenta in mana!!!
1
1
Hai ca am apuca rasul. Domnule primvicepresedinte Georgescu te-ai nascut speranta, o sa ajungi un nimeni! Iti placea cand te lafaiai in proiectele PNL-ului? Trebuie sa mai muncesti si tu!
5
2
nu ati vazut potentialul lui citzulake? Era fix pe masura voastra, mic, chel,oltean,2 fraze si atat ca stalone,bunghiu dupa functia de sef de aici gatul lung si subtire.Boilor,acum ingenuncheati ...Blestemul lui Daddy
5
5
doar un exemplu de politica psd - medicii au salarii f mari, asta nu e umilinta pt ceilalti ?
14
8
Astia au reusit in 60 de zile sa adune semnaturi cat abia am reusit noi sa adunam in 8 luni
9
3
dupa ce citesc comentariile de mai jos imi dau seama ca ne meritam soarta!!
10
14
Multa Puie Msd
16
3
Aceeasi treaba ati facut si voi PSD.Decat ca nu a fost tam-tam.
31
6
pnl ul a invatat de la voi impartirea! Hartiile oficiale o dovedesc. Si nu a fost asa tam tam....
31
3
Hotzii de la putere au lasat hotzii din opozitie fara cascaval in loc sa imparta praduiala hahaha
35
3
Bagabontilor! Str0e la brutarie!
32
5
da'cand turnatorul il sustinea pe dragnea...?!?
32
4
Erau de 10 ori mai buni, fata de ce fac cretinii astia
17
38
Ei, na. Ce sa zic.... Ca parca noi am uitat cand era Dragnea , Ponta sau Nastase.
42
7

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118