REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Femeia care a murit în urma accidentului de la Petromidia era mama a trei copii

Femeia care a murit în urma accidentului de la Petromidia era mama a trei copii

Andreea VREJOIU 19 mai 2023 | 00:00 14611

După lungi chinuri, Georgiana a trecut la cele veșnice în cursul zilei de joi, 18 mai a.c.. Starea de sănătate a femeii s-a agravat semnificativ, iar în pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața. Astfel, bilanțul victimelor a ajuns la 2. Georgiana P., căci despre ea este vorba, era angajată în cadrul rafinăriei de relativ puțin timp, înainte de asta deținând un salon de înfrumusețare, avea 3 copii și locuia în orașul Năvodari. Vă reamintim că, evenimentul tragic a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 13 mai a.c., în jurul orei 17:00, la instalația de polipropilenă – PP.

Femeia care a murit in urma accidentului de la Petromidia era mama a trei copiiGeorgiana P.

Bilanțul victimelor în accidentele de muncă de la Rafinăria Petromidia din Năvodari crește alarmant în ultimii ani. Sâmbătă, 13 mai a.c., un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic, iar în cursul zilei de joi, 18 mai a.c., la o distanță de 5 zile de la accident, a murit și colega acestuia.

Femeia care a murit in urma accidentului de la Petromidia era mama a trei copiiNicolae Burnichi

Nicolae Burnichi a fost înmormântat marți, 16 mai a.c., în Năvodari.

Georgiana P. a fost internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, fiind intubată și ventilată mecanic, întrucât a suferit arsuri grave la nivelul pielii, plămânilor, dar și la căile respiratorii. Femeia locuia în Năvodari, fiind originară din Fetești, și avea doar 38 de ani. Potrivit surselor noastre, aceasta lucra de puțin timp la instalația de polipropilenă din cadrul Rafinăriei Petromidia din Năvodari.

Femeia care a murit in urma accidentului de la Petromidia era mama a trei copiiGeorgiana P.

Femeia avea 3 copii care o așteptau acasă și se rugau ca mama lor să depășească acest episod urât din viață sa. În ciuda rugăciunilor și eforturilor depuse de cadrele medicale, aceasta a pierdut lupta cu viața. Înainte de a se angaja în cadrul rafinăriei, femeia a deținut și un salon de înfrumusețare în orașul Năvodari, pe aleea Panseluțelor.

Echipele de intervenție private și publice au fost alertate la fața locului și au depus toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea acestora.

„Doi angajați ai Rompetrol Rafinare au fost afectați, în cadrul unei manevre uzuale de lucru - prepararea stabilizatorului pentru producția de granule de polimeri.  Suntem alături de familiile colegilor noștri și îi asigurăm de întregul suport al Rompetrol Rafinare. Compania a demarat o investigație internă și colaborează strâns cu toate autoritățile, pentru determinarea cauzelor incidentului”, au transmis reprezentanții companiei.

Femeia care a murit in urma accidentului de la Petromidia era mama a trei copiiGeorgiana P.

,,În cursul acestei zile (n.r. - joi, 18 mai 2023), starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Județean Constanța, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susținute depuse de personalul medical, evoluția afecțiunilor sale nu a fost compatibilă cu viața, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz.

Compania își exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniți în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalația de Polipropilenă (PP), secția de granulare.

Suntem alături de familiile îndoliate, cu toată compasiunea, și vom continua să le acordăm sprijinul necesar. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții companiei după moartea angajatei.

Sute de mesaje de condoleanțe pentru Georgiana!

În mediul online, curg sute de mesaje de condoleanțe transmise chiar și de cei care nu au cunoscut-o personal. "Condoleanțe! Dumnezeu să o aibă în grija lui!", "Condoleanțe familiei și multă putere. Dumnezeu să o odihnească", "Nu pot să cred, e ilogic, nedrept. Regret nespus!", "Drum lin în lumină, copil drag!", "Condoleanțe! Să vă ajute Dumnezeu să treceți peste această încercare!", "

Mai multe informații despre eveniment puteți regăsi în articolele de mai jos:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate companiile de stat șpaga e la putere nu contează ce ești ce ai lucrat banul la dar
4
0
O coafeza nu stie care e riscul de a lucra in asemenea industrie. Pacat de omul ala care a sarit dupa ea si a murit ca prostul.
7
5
Asta inseamna sa angajezi oameni fara experienta. Neinstruiti,fara calificari. In ce scoli din Constanta se fac calificari in petrochimie si practica in Combinatul Petromidia? Calificati oamenii inainte sa ii angajati. Maine angajati, vanzatori,patiseri,curieri,agenti de securitate,ospatari orice numai oameni calificati in domeniu nu.Daca ii aveti calificati sunt p***t calificati doar pe hartie, cum se poarta azi. Am nepoti,cumnat ingineri plecati afara de zeci de ani sa munceasca ca aici nu au mai vrut sa stea comandati de toti neispravitii fara sa aibe habar de o instalatie, de riscuri, de pericole.Cand intrau in sectie erau zbiri. In timpul programului puneau muncitorii sa le sufle in nas.ii prindeau band cu sticle ascunse. Ii prindea dormind in turele de noapte,instalatiile nesupravegheate.Daca bubuie Petromidia avem Hiroshima 2 , suntem asigurati bine avem coafeze angajate la Petromidia. Dumnezeu sa-i ierte.
15
4
Sincere condoleanțe ! Dar din păcate asa se întâmpla când directorii( cei bine văzuți) și sefuțele (aspirantele și fâsnețele) in loc sa își vadă de fisa postului , ei se fac amanții și amante.. Asa e pe acolo, de asta vin angajații la munca, de asta mor oamenii și rămân familii distruse și copilasi pe strada ..
14
1
Pai, mai Dada ce sa faci nu vezi ca intai trebuie sa deschizi un salon de infrumusetare si abia apoi dupa ce faci bani de spaga si mai cunosti lume influenta te angajezi. Oare daca mori mai da aia spaga inapoi la familie ? Eu cred ca nu , cel mult strang ceva bani sa scoata ochii rudelor.
11
2
Mare păcat, mare păcat :(
4
1
Ptr Adrian...putea să o trimită și în Honolulu că nu mai avea șanse...
19
3
Atâta vreme cât la conducerea hr e pitica blonda nu intra nimic fără pile și relații! E băgată in toate companiile și totul trece pe la ea! Tot ea ii apăra și pe șefii mari și le face reangajare după ce au fost dați afara odată!
35
2
Dumnezeu sa o ierte ,trist ce s-a intâmplat dar au sunt persoane cu facultatea de petrochimie terminata cu burse ,pentru care statul a plătit cinci ani de scolarizare ,cu note la licenta intre 9.00 si 10.00 care atunci cand s-au prezentat pentru angajare n-au fost auziți in detrimentul celor cu pile ,fără studii sau cu studii făcute forțat ,condensat la comandă pentru că trebuiau să ocupe loc de muncă acolo....
42
2
Rompetrol dacă știa că e grav nu avea bani să trimită tânăra în Franța sau Germania câ in spitalul județean e mai rău ca acum treizeci de ani
31
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016