REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.9° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
27.9° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Femeia care s-a filmat în timp ce-și bătea copila a ”șters-o” în Belgia!

Femeia care s-a filmat în timp ce-și bătea copila a ”șters-o” în Belgia!

Replica API 21 aprilie 2022 | 00:35 1720

Oana Georgiana Gogoi, femeia care s-a filmat în timp ce-și bătea copila, a plecat din țară. Aceasta avea obligația de a se prezenta, de două ori pe săptămână, la Poliție, pentru a semna, întrucât se află sub control judiciar. Ceea ce nu a făcut. Astfel, oamenii legii au cerut înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv. Magistrații au respins cererea.

De ce au respins judecătorii cererea? Pentru că au constatat că inculpata nu a dat dovadă de rea credință și nu s-a sustras judecății, întrucât a anunțat telefonic faptul că va pleca în Belgia să muncească. De menționat este că nu are interdicție de a părăsi țara.

Mai exact, ea a luat legătura cu organul de supraveghere și a anunțat că va pleca din țară, la muncă. Prin urmare, judecătorii au constatat că nu e vorba de rea credință, precizând că este de înțeles că este distanța prea mare pentru a se prezenta la Poliție de două ori pe săptămână. Mai mult decât atât, menționăm că femeia a fost trimisă în judecată pentru violență în familie, următorul termen fiind stabilit pentru luna iunie.

Și-a bătut copila pentru a se răzbuna pe soț

Femeia, fiind vorba de Oana Georgiana Gogoi, din municipiul Constanța, nu pare să fie deloc înduioșată de plânsetele și țipetele micuței, ba din contră, o lovește și mai tare și o jignește, totul în timp ce filmează. Din imagini, fetița pare să aibă aproximativ de 2 ani.

Ulterior, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare și au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Ea este din Bacău, însă este căsătorită în Constanța, locuind în zona Tomis III.

Potrivit avocatului femeii, Paul Foleanu, Oana Georgiana Gogoi ar fi declarat că se certa cu soțul, acesta fiind plecat în Olanda, la muncă. Scenele ar fi fost făcute în timp ce Oana se afla la telefon cu soțul. Ulterior, bărbatul a trimis filmarea rudelor din Constanța. În fața organelor competente, femeia ar fi spus că îi pare rău și că suportă orice consecință și că a fost „un exces de furie”. Audiat a fost și copilul de 8 ani care ar fi spus că niciodată mama nu a fost agresivă cu ei.

Potrivit informațiilor noastre, se pare că bărbatul i-ar fi spus că o va părăsi, întrucât are pe altcineva în Olanda.

Citește și: FEMEIA care și-a BĂTUT cu BESTIALITATE copila se RĂZBUNA pe SOȚ! A fost REȚINUTĂ!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bagati maimuta la pirnaie,alaturi de udrea.fara conditii dempenthouse,tv gigant,internet si mincare 5 stele,cum vrea udrea.ai furat,plateste,nu recompenseaza.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768