REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Femeia care și-a transformat fiica în prostituată a fost condamnată la închisoare

Femeia care și-a transformat fiica în prostituată a fost condamnată la închisoare

Virgil STOIAN 30 noiembrie 2023 | 00:00 2624

O rețea de traficanți de minori și proxeneți care acționau și în Portul Constanța a fost destructurată. Mai exact, Sorin Nistor, Spiridon Vădănoiu, Aiten Idriș, Dumitru Florea, Adrian Hura și Ionuț Radu sunt acuzați că s-au folosit de mai multe minore care au practicat prostituția în folosul lor. Mai mult decât atât, Aiten Idriș era mama uneia dintre minore dar în același timp și proxeneta ei.

Femeia care si-a transformat fiica in prostituata a fost condamnata la inchisoarefoto cu rol ilustrativ

Potrivit rechizitoriului, Sorin Nistor a adăpostit o minoră la domiciliul lui iar apoi i-a pus acesteia locuința la dispoziție pentru întreținerea de acte sexuale contra cost cu clienții. Timp de trei ani, acesta a profitat de pe urma minorei, pe care o și transporta la clienți. Spiridon Vădănoiu a recrutat de asemenea o minoră de 16 ani, înlesnindu-i în mod repetat  practicarea prostituţiei pe raza județelor Ialomița și Constanța, sens în care i-a asigurat periodic adolescentei transportul la și de la zonele unde minora desfășura activitatea de prostituție stradală și, totodată, a obţinut foloase patrimoniale (sume de bani) de pe urma practicării prostituţiei de către minoră.

Aiten Idriș i-a înlesnit în mod repetat fiicei sale minore, de 16 ani, practicarea prostituţiei, îndeosebi pe raza localității Constanța și a Portului Maritim Constanța – sens în care a însoțit-o periodic pe minoră la și de la zonele unde prostituția se practica, a acompaniat-o și supravegheat-o pe minoră pe durata programului petrecut zilnic „la stradă” în scop de prostituție, i-a intermediat minorei legătura ori relaționarea cu diverși clienți și, totodată, a obţinut foloase patrimoniale (sume de bani) de pe urma practicării prostituţiei de către minoră. Cel mai câștigat din toate aceste infracțiuni a fost Ionuț Radu care, de pe urma soției sale, care s-a prostituat în Turcia, a obținut 500.000 de euro.

Femeia care si-a transformat fiica in prostituata a fost condamnata la inchisoareFoto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Sorin Nistor la 8 ani de închisoare, Spiridon Vădănoiu a primit 10 ani de închisoare, Aiten Idriș s-a ales cu 4 ani închisoare şi 1.800 lei amendă penală, Adrian Hura a primit 2 ani de închisoare, cu suspendare, în timp ce Ionuț Radu a primit 3 ani de închisoare, cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Elena Stemate din Arsa a lasat 2 copii de izbeliste si produce pentru un tzigan din Limanu Alexandru unul il creste fata mea cu barbasu politia doarme
0
0
Închisoare pe viata și la cea de maxima securitate. Cât o trai sa nu mai vadă lumina zilei
3
0
Asta a ajuns educația primită de la romance , se cred toate artiste.
1
0
au luat pedepse mici ies dupa 1 - 2 ani poate si mai repede si continua corect ar fi fost ca legea sa le confiste bunurile din proxenetism daca suntem de acord ca proxenetismul e o infractiune grava se vede ca parlamentarii au fost de cealalta parere
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016