REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Femeie cu mai multe leziuni pe corp, găsită moartă în casă

Femeie cu mai multe leziuni pe corp, găsită moartă în casă

Cristina BĂRBUCEANU 27 februarie 2023 | 09:40 5077

O femeie de 36 de ani a fost găsită inconştientă având leziuni pe corp. Bănuit de agresiunea care a dus la decesul victimei, este fostul concubin, un bărbat de 35 de ani.

Femeie cu mai multe leziuni pe corp, gasita moarta in casa

Femeia a fost găsită de poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa în care se afla aceasta, în urma unei sesizări la 112 cu privire la producerea unei agresiuni.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o femeie, în vârstă de 36 ani, în stare de inconştienţă, cu leziuni pe corp, cu privire la care cadrele medicale, sosite ulterior, au declarat decesul”, a precizat IPJ Braşov.

Conform sursei citate, poliţiştii „au identificat autorul ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, fostul concubin al femeii decedate”.

În prezent, acesta se află în custodia autorităţilor, a mai precizat sursa citată de Agerpres.

„Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov - Serviciul de Investigaţii Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au întocmit dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. (...) Ancheta penală este în curs de desfăşurare, sub coordonarea procurorului de caz, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare”, au transmis reprezentanţii IPJ Braşov, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa sanatate victimei.
7
1
Bai DRAGOS,se pare ca o ei la muje de dimineata.
3
2
Esti bolnav! Gura e facuta si ca sa maninci inclusiv rahat.Ia uite-te la dulapul de la cotrocen,i. Ia uite.te la parlamenttul si guvernul Romaniei.Cum poti spune ca "Gura a fost facuta sa mananci mancare"
2
1
Dragos draga,esti la fel de bun de aruncat in WC ca si criminalul acelei femei. Forme de viata ca tine fac de rusine specia umana.
9
2
Coorvele asta merita. Ti-ai ales meseria si iti place sa o s.ugi stai la mana pestelui. Oricum esti wc infect. Gura a fost facuta sa mananci mancare nu sa fie wc
2
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016