REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.8° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
28.8° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Femeie de 44 de ani, găsită moartă, în locuință. Corpul victimei era plin de arsuri 

Femeie de 44 de ani, găsită moartă, în locuință. Corpul victimei era plin de arsuri 

A.F. 16 iunie 2024 | 23:56 1240

O femeie a fost găsită moartă, duminică, în locuința sa din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Potrivit surselor, femeia era întinsă pe pat, prezenta numeroase arsuri, iar în casa în care era curățenie lună, se simțea un puternic miros de benzină.

Femeie de 44 de ani, gasita moarta, in locuinta. Corpul victimei era plin de arsuri 

Anchetă de proporții într-o gospodărie din Vișeu de Sus. În această dimineață, echipajele de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Maramureș au fost chemate la o adresă, din cauza unui deces învăluit în mister. Astăzi dimineață la ora 7.00 o localnică din Vișeu de Sus a alertat autoritățile despre faptul că și-a găsit vecina în vârstă de 44 ani decedată în pat, în propria ei locuință. La fața locului au fost trimise echipaje de poliție dar și echipaje medicale. Din păcate, aceștia din urmă nu au putut face nimic decât să constate decesul.

Polițiștii criminaliști de la Vișeu de Sus în urma examinării exterioare a cadavrului au descoperit urme suspecte de arsuri la nivelul corpului. Drept urmare a fost sesizat procurorul criminalist dar și echipa complexă de cercetare de la IPJ Maramureș.

Conform informațiilor citate de Vasile Dale, soțul femeii a fost dus la sediul unității de parchet pentru a fi audiat.

Locuitorii din zonă spun că atât femeia, cât și soțul ei ar avea probleme cu consumul de băuturi alcoolice. Un alt aspect ciudat pe care l-au descoperit anchetatorii în gospodăria unde s-a produs fapta este acela că se făcuseră curățenie recent. Totul era foarte curat iar acest detaliu i-a pus pe gânduri pe cei care coordonează ancheta.

La fața locului ar fi intervenit și pompierii, după ce, în interiorul camerei, se simțea miros puternic de benzină. Din acest motiv polițiștii din Vișeu de Sus au cerut sprijin de la echipa complexă de criminaliști de la IPJ Maramureș.

Cazul este anchetat ca moarte suspectă. Cadavrul femeii a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

„În urma unei sesizări prin apel 112, astăzi, 16 iunie a.c., în jurul orei 07.00, polițiștii din Vișeu de Sus s-au deplasat, pe strada 1 Mai, unde o femeie a fost găsită decedată într-un imobil. Cadavrul femeii, de 44 de ani, prezenta arsuri la nivelul corpului, fiind transportat la Serviciul Medicină Legală Maramureș pentru stabilirea cauzei decesului. La nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă complexă de cercetare pentru a stabili toate împrejurările decesului survenit și luarea măsurilor legale care se impun, sub coordonarea procurorului de caz“, transmite IPJ Maramureș, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510