REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Femeie, dezbrăcată pentru amuzament pe străzile din Huși. Locuitorii sunt revoltați

Femeie, dezbrăcată pentru amuzament pe străzile din Huși. Locuitorii sunt revoltați

Andreea VREJOIU 14 martie 2023 | 10:55 1582

O femeie a ajuns bătaia de joc a unor indivizi din Huși, care au dezbrăcat-o și au filmat-o. Scenele revoltătoare se petrec în public, în fața unor cârciumi din oraș, și în parcuri.

Femeie, dezbracata pentru amuzament pe strazile din Husi. Locuitorii sunt revoltati

Femeia ar fi marcată fie de consumul de alcool, fie are probleme psihice, dar, în orice caz, se află într-o situație vulnerabilă, de care profită mai mulți indivizi pentru propriul amuzament. Imaginile cu femeia debrăcată au ajuns în mediul online, iar cetățeniii cer Poliției să ia imediat măsuri, transmite publicația Vremea Nouă.

Potrivit unor martori, scenele șocante se repetă de mai multe vreme, iar abuzul este continuu, fără ca autoritățile să ia măsuri. Indivizii care o batjocoresc nu au fost încă pedepsiți pentru actele cu care au ajuns să se mândrească pe rețelele de socializare. „Pe străzile orașului Huși, în parcuri, se fac orgii sexuale cu această femeie redusă mintal, mereu sub influența băuturilor alcoolice. Cerșește bani pentru băutură și doarme pe străzi”, atrage atenția o hușeancă, revoltată de situație. „Poliția municipală, Poliția locală nu îi vede pe acești barbari? Ferească Dumnezeu ce am ajuns! Trec copiii pe acolo, văd așa ceva. Alcoolicilor, ce exemplu dați celorlalți? Rădeți ca niște monștri. Arestați să fie, dacă râd de femeia asta bolnavă cu capul. Asistența Socială să intervină”, a reacționat un alt locuitor al municipiului Huși, arată sursa citată, conform știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Komentacule,nu i opărit IO,doar își da cu părerea, durule.Durul lu c*r,sa nu zic fund.
0
1
Oamenii vulnerabili sunt toti ori batjocoriti,ori marginalizati. Nu avem o societate umana,un stat al cetatenilor. Suntem inca la un nivel foarte scazut de moralitate. Fireste,sunt excaptii,insa vorbim de marea majoritate indiferenta sau usor aplecata mai degraba catre ura si nu empatie umana.
3
0
Opărit IO
1
1
Specimenele masculi sunt mai reduși, sa nu zic retardați ,ca ea.Jegu i jeg,râzând când unul se mpiedica și de cade,mai mult ras.Si de găsesc unul mai slab ca ei,fericire.Platitii locali ori naționali, ca protectori ai cetățeanului,nu se baga pentru ca s la fel.Adica râd.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510