REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
18.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Femeie în vârstă, surprinsă în timp ce fură un telefon dintr-un magazin

Femeie în vârstă, surprinsă în timp ce fură un telefon dintr-un magazin

Deria ISLEAM 18 august 2024 | 13:36 902

Un incident neașteptat a avut loc în județul Cluj. O femeie în vârstă de 84 de ani a furat telefonul unei tinere, lăsat pe tejgheaua unui magazin alimentar.

Femeie in varsta, surprinsa in timp ce fura un telefon dintr-un magazinMomentul jafului, filmat de camerele de supraveghere montate în magazin

Atunci când a sesizat că îi lipsește telefonul mobil, tânăra în vârstă de 32 de ani a mers glonț la poliție și a depus plângere împotriva octogenarei.

„La data de 17 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiul Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani judeţul Sălaj, despre faptul că, la aceeaşi dată, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar situat pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil”, au transmis, sâmbătă seară, reprezentanții IPJ Cluj.

La scurt timp, polițiștii clujeni au reușit să o identifice pe bătrână cu ajutorul camerelor de supraveghere montate în magazin, care au confirmat că ea este autoarea furtului.

”Poliţiştii au identificat şi depistat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre o femeie, de 84 de ani, din municipiul Cluj-Napoca”, au mai spus reprezentanții IPJ Cluj.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum bătrâna care abia intrase în magazin se uită la telefonul lăsat pe tejgheaua magazinului de tânăra de 32 de ani.

La un moment dat, atunci când proprietara nu a fost atentă, octogenara a pus mâna pe telefon și într-o fracțiune de secundă l-a ascuns într-una dintre sacoșele pe care le avea în mână.

Ulterior, oamenii legii au reușit să recupereze telefonul mobil care i-a fost restituit proprietarei și au reținut-o pe femeia în vârstă de 84 de ani.

În acest caz, polițiștii clujeni au deschis un dosar penal, iar bătrânica este cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt.

„În continuare poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, menţionează reprezentanţii Poliţiei, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516