REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Femeie prinsă drogată la volan, în Mamaia

Femeie prinsă drogată la volan, în Mamaia

Victor ROTARU 9 iulie 2023 | 14:08 1134

La data de 8 spre 9 iulie a.c., polițiști din cadrul Direcției Rutiere și Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale din Poliția Română, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Femeie prinsa drogata la volan, in Mamaia

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 9.000 de lei, dintre care 3 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 10 permise de conducere și au fost constatate 7 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Exemplu:

La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat o femeie, de 20 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive. 

Aceasta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.
 
Ulterior, a fost condusă la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai luati de Ukraine ca tipa Joe "10% for the Bug Guy" ,tipa mai tare decat atunci cand vroia sa il dea afara pe p********l general din Ukraine pentru ca a avut nerusinarea sa investigheze BURISMA.Noroc ca mai exista un Bobulinski fost asociat,bagat special sa raporteze.Familia lui Tony Bobulinski ...US MARINE CORP,Q security clearance a zis-o cu gura lui in interviu.Dintre Biden Crime Family si o familie de cariera in US MARINE CORP aleg varianta 2.US MARINE CORP
0
0
Astia nu vor mai da stiri cu ucrainieni infractori ca sa nu zica lumea ca sunt putinisti. Adica nu vor mai peeciza in stiri ca sunt ucrainieni. Or sa o lase asa fara sa mai scrie nationalitatea. Dar daca sunt romani or sa scrie ca sunt romani.
2
0
Daca au vazut ca politia ii testeaza anti alcool haholii s au reorientat. Au inceput sa lase bautura si sa se drogheze. Apoi o sa vina un ordin de la Zdrelenschi sa nu mai oprim in trafic haholii. Cine se va mai lua de haholi in trafic va fi declarat putinist.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677