REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Femeile din PSD Costinești, supărate că nu au fost chemate la petrecerea de 8 Martie

Femeile din PSD Costinești, supărate că nu au fost chemate la petrecerea de 8 Martie

Ana Maria LIPAN 10 martie 2023 | 00:00 2929

Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită pe data de 8 martie, este un moment închinat aprecierii sexului frumos, când au loc mii de evenimente care au ca obiectiv celebrarea doamnelor și domnișoarelor. În Costinești însă, această ocazie a cauzat un întreg scandal, după ce mai mulți cetățeni și-au exprimat în mediul online nemulțumirea cauzată de faptul că nu au primit invitație la petrecerea organizată de primăria localității. Se pare totuși că întregul conflict a pornit de la o neînțelegere, cina fiind organizată de filiala partidului PSD, sub îndrumarea consilierului local Adrian Condari. Potrivit acestuia, ar fi fost invitate toate femeile din comuna Costinești, inclusiv cele domiciliate în satul Schitu, însă pare că au fost rătăcite câteva invitații, incident nefericit care a condus în final la apariția unor discuții aprinse, cu temă politică.

Femeile din PSD Costinesti, suparate ca nu au fost chemate la petrecerea de 8 Martie

Mai multe localnice din Costinești și-au exprimat dezaprobarea față de petrecerea organizată în comună, cu ocazia zilei de 8 martie. Potrivit acestora, la evenimentul finanțat din bugetul local, ar fi fost invitate doar unele femei din localitate, ce fac parte dintr-o “elită”, agreată conducerea primăriei. Nemulțumirea acestora a fost făcută publică, prin intermediul postărilor pe o platformă de socializare, iscând mai multe discuții cu temă politică. O cetățeancă a transmis chiar următorul mesaj: „Domnule primar ca în fiecare an am sărbătorit extraordinar ziua femeii la restaurant în Constanța, fiind invitată de băieții mei. Dar dacă ziua femeii a fost organizată din banii Primăriei, de ce nu au fost invitate toate femeile din localitate? Dacă ai fost sponsorizat și ai invitat numai «lumea bună», șterge titulatura de primar al Costineștiului și trece primar pentru neamuri și protejații din Costinești. Pentru mandatul viitor să nu uiți cumva să mergi să ceri voturi și la porțile celor care nu fac parte din «lumea bună».“

Femeile din PSD Costinesti, suparate ca nu au fost chemate la petrecerea de 8 Martie
Petrecerea a fost organizată de partidul PSD

L-am contactat pe primarul Costineștiului, Jeanu Dorin Dumitru, care ne-a declarat că evenimentul nu a fost organizat de primărie, și că nu cunoaște detalii despre acest subiect. Am luat legătura și cu consilierul local din partea PSD, Adrian Condari, ale cărui precizări au evidențiat faptul că întregul scandal are ca sursă o simplă neînțelegere.

Femeile din PSD Costinesti, suparate ca nu au fost chemate la petrecerea de 8 MartieAdrian Condari
 

„Organizația locală PSD Costinești organizează în fiecare an un eveniment de 8 martie. Am invitat cam toate doamnele din Costinești. Cine a putut să vină, a venit. Au venit persoane care nu au participat în anii anteriori. În niciun caz nu a fost finanțat din banii Primăriei. Noi am invitat în fiecare an toate femeile din Schitu și Costinești, fără excepție. Din 2016 organizăm aceste evenimente. Anul acesta a avut loc la un restaurant din Costinești.”, a declarat Condari. Din spusele acestuia reiese așadar că pentru organizarea petrecerii nu au fost folosiți bani din bugetul local, iar lipsa invitațiilor pare să fie doar un accident nefericit, nu o omisiune. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul primar Jeanu susține ca nu cunoște detalii despre acest subiect dar culmea la vestita petrecere a participat sotia,soacra și soră acestuia! De.. trebuia sa-l suna ca sa mutat în liniște la PSD a abandonat PMP sa aliat cu domnul Horia Constatinescu! Sa se mai facă ceva mândri în Costinești ca în 3 ani acest primar nu a făcut absolut nimic în comuna! Aaa, pardon a făcut șantier pe toate străzile, spălare de bani cu caini maidanezi,firma polaris și lista poate continua!!! Dar după toate acestea el tot mai vrea sa candideze sa ma ia încă un mandat sa distrugă Costinești de tot ! Păcat de tine domnul Jeanu ca pana la vârsta acesta nu ai făcut nimic cu capul tău doar ai fost indrumat și ai primit totul pe tava de la toți! Asa ca stai tu liniștit dacă primar nu vei mai ieși ai întrat în rahat pana im gat ! Și dacă soarta îți mai da un mandat inseamna ca cine te votează e mai p***t ca tine.
1
1
Oare este vb de o alianta B/H/D condari vali zis si nimic osa fie exclus?hotii
1
2
Condarii nu este fratimiu
2
2
Nunil bagati in seamna pe Domnul condari consilierul costinestului Minte.intrebatil pe Dorinel dorin Zidaru daca nu cumva osa candideze de la PSD.si daca nu cumva sora lui adica "ciobanita" a dat invitatile.si nu a uitat sa ne chema nu a vrut.ptr ca el se ocupa cu comuna cu gospodaria cu treburile nu are timp de prostii.doar de barfa si vorba de colo colo.asa ca fetele. Primare vezi ca vine stii tu.cn.
2
2
Și madame Gaju a "uitat" sa invite alte persoane importante la evenimente. E un PSD al ei și altul al nostru. Deh! PNL ul va așteaptă, doamnelor!
5
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166