REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Festivalul Untold, câştigător al Heavent Festival Awards din Franţa

Festivalul Untold, câştigător al Heavent Festival Awards din Franţa

A.F. 23 noiembrie 2023 | 00:00 236

Festivalul Untold de la Cluj-Napoca a fost desemnat câştigător al Heavent Festival Awards, cel mai mare eveniment dedicat industriei muzicale din Franţa.

Festivalul Untold, castigator al Heavent Festival Awards din Franta

"Festivalul UNTOLD a fost recompensat cu trofeul la categoria 'Best Foreign Festival', în cadrul Heavent Festival Awards, eveniment care a avut loc săptămâna trecută, în Paris, în Porte de Versailles. A fost pentru prima dată în istoria acestui eveniment când a existat o categorie dedicată festivalurilor internaţionale. Juriul a fost format din 12 membri, personalităţi din industria muzicală şi reprezentanţi din companiile multinaţionale din Franţa, iar festivalul UNTOLD a avut un vot unanim. Pentru ediţia din acest an au fost nominalizate evenimente care se află în topul celor mai mari 20 de festivaluri din lume, conform Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag: Awakenings, Exit, Defqon1 sau Misteryland", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de organizatorii Untold, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, evenimentele internaţionale nominalizate pentru prima dată în cadrul Heavent Awards au fost selectate după mai multe criterii: campaniile CSR, producţie si logistică, impactul economic, inovaţie si creativitate, calitatea serviciilor oferite participanţilor si siguranţa acestora, partenerii comerciali.

"România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită festivalului UNTOLD, care anul acesta a urcat pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume. La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitaţi să-şi voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards, iar festivalul UNTOLD este nominalizat la cea mai importantă categorie 'Best Major Festival'", se mai arată în comunicatul menţionat, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513