REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
20.9° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Fetiță de 8 ani, în Cartea Recordurilor după ce a filmat niște cadre spectaculoase, cu drona, din România

Fetiță de 8 ani, în Cartea Recordurilor după ce a filmat niște cadre spectaculoase, cu drona, din România

Mariana MURAT 19 august 2024 | 13:09 1678

O fetiță de 8 ani, din SUA, a intrat în Cartea Recordurilor după ce a filmat niște cadre spectaculoase, cu drona, din România.

Fetita de 8 ani, in Cartea Recordurilor dupa ce a filmat niste cadre spectaculoase, cu drona, din RomaniaLouisa Royer

Louisa Royer, cea mai tânără femeie videograf cu dronă, la doar opt ani. Aceasta a stabilit un nou record după ce a filmat câteva cadre din România și Ungaria. Pasiunea ei pentru film a ajuns la un alt nivel.

În Cartea Recordurilor, la opt ani


La doar opt ani, Louisa a realizat filmul „Dangerous Plants” care a fost premiat la 2023 Best New Drone Pilot Award de la Festivalul Internațional de Film AZDrone Fest. Ulterior, a devenit cea mai tânără femeie videograf din lume. Filmul ei a fost realizat de-a lungul călătoriilor sale, alături de familia ei. Cadrele filmate în România și Ungaria au făcut ca cea mică să-și îndeplinească un vis. În acest fel, imaginile au făcut înconjurul lumii.

Am cerut în dar o dronă pentru că îmi place știința și mi s-a părut o modalitate distractivă de a explora lumea dintr-un alt punct de vedere”, a explicat Louisa.

În acest fel, fetița a luat cu ea drona ce avea să o lanseze direct în Cartea Recordurilor. Împreună cu părinții, Louisa a călătorit în Japonia, Coreea, Australia și alte țări europene. După ce profesorul ei de științe i-a observat pasiunea, i-a sugerat să extragă cele mai bune filmări și să participe la festivaluri de film.

Filmulețul ei „Dangerous Plants” a fost apreciat și a primit premii la mai multe festivaluri internaționale precum Thunderbird Drone Festival, Bloomington International Film Festival și Arizona Drone Film Festival.

A fost greu să înțeleg cum să pilotez drona în siguranță în diferite țări și locuri”, a spus Louisa. „Trebuie să fii foarte conștient de împrejurimi pentru a evita aeroporturile și obstacolele precum liniile electrice sau copacii”, a explica ea.

Pentru a folosi drona în SUA, Louisa a avut nevoie de un curs de siguranță pentru pilotarea de drone din cadrul Administrației Federale a Aviației (FAA). Odată doborât recordul, cea mică recunoaște că a fost extrem de emoționată. „Este uimitor! Este foarte emoționant și toți prietenii și familia mea sunt foarte mândri de mine, ceea ce este un sentiment minunat”, a mai spus Louisa.

Louisa este un copil ce iubește știința și matematica. Aceasta își dorește să devină profesor de științe când va crește. Printre activitățile sale preferate se numără și grădinăritul. De asemenea, se joacă Minecraft cu frații ei și își ocupă timpul având grijă de pisica ei de companie. Cât despre alte planuri de viitor, Louisa își dorește să evolueze și să devină cartograf de drone, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
natura e frumoasa, locuitorii daunatori.
0
0
sunt in parlamentul rromaniei. Poate scapam de ele cu ajutorul dronei.
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516