REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 27 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6834
20.4° Constanța Marți, 27 August 2024 Anul XX Nr. 6834
 

Figuri! Pescobar nu vrea o relație serioasă, el vrea doar aventuri de noapte... cu cine pică

Figuri! Pescobar nu vrea o relație serioasă, el vrea doar aventuri de noapte... cu cine pică

Mariana MURAT 27 august 2024 | 00:00 514

Nici nu s-a întors bine de pe meleaguri străine, că Ramona Gabor s-a lăsat purtată de val. Aceasta a fost surprinsă la o petrecere tematică de la un club de fițe din Mamaia Nord, chiar în compania patronului Tavernei Racilor. Deși Pescobar a fost cunoscut pentru aventurile sale, se pare că acest capitol al vieții sale a luat o altă turnură. Zvonurile despre o anumită relație extraconjugală cu Gabor, au început să curgă sau mai mult să-i strice ploile lui Pescobar. Așadar, acesta a fost nevoit să rupă tăcerea și să explice „cum au stat de fapt treburile între cei doi.“

Figuri! Pescobar nu vrea o relatie serioasa, el vrea doar aventuri de noapte... cu cine pica

Paul Nicolau este pe departe unul dintre cele mai cunoscute personaje din mediul online. Mai nou, după mutarea sa temporară pe litoral, acesta a început să pună tunurile pe femeile din jurul lui fiind supranumit un  „Don Juan” al cluburilor de fițe. Însă acesta a declarat că Ramona Gabor nu se numără printre cuceririle sale și că, de fapt, a fost o întâmplare când au stat la aceeași masă, căci una dintre prietenele ei se cunoaște bine cu amicii lui. 

Am stat cu Ramona Gabor care e cunoscută la masă și nici măcar nu era amică, prietenă cu mine. Eu eram prieten cu prietenii ei (...) Cu Ema Uta la fel, după ce am fost în același loc și a pus o poză cu artistele care au performat (...) Ea a făcut poză acolo și apoi și eu în același loc”, a spus Pescobar.

Deși pare clar că aceasta a reușit să-i intre în grații, Pescobar a negat orice zvon legat de relația cu Ramona Gabor. Așadar, rămâne de văzut cum va decurge relația dintre cei doi. 

Amantul cui ar fi fost Pescobar

Pescobar are o fată dintr-o relație anterioară, dar, după despărțirea de mama copilului său, a revenit la viața de burlac. Deși nu mai acceptă să fie în ipostaza de amant, Pescobar a vorbit deschis, în cadrul unei emisiuni online, despre una dintre femeile cu care a avut o legătură. 

Figuri! Pescobar nu vrea o relatie serioasa, el vrea doar aventuri de noapte... cu cine pica

Nu i-a dat numele, dar a precizat că femeia era o doamnă importantă și că, prin intermediul relației pe care au avut-o, a reușit să își rezolve problemele din căsnicie. Mai mult decât atât, omul de afaceri a ținut să puncteze faptul că întâlnirile lor nu se rezumau doar la momente intime, ci și la discuții care o ajutau pe femeie să își limpezească gândurile.

Cu toate acestea, Pescobar a declarat că pentru partenerul femeii a ales să îi fie amant acesteia, pentru ca ea să se poată descărca la el de tot ceea ce o apasă, în acest fel, ajungând acasă fericită și nu pusă pe scandal.

Nu îmi mai plac. Nu mai combin așa ceva. Am fost pe poziție de amant și am ajutat foarte mult timp, dar nu mai. Da, cu amant de succes ajuți femeia, vine să se descarce, vine, vorbește altceva ce nu poate să vorbească cu ăla, se simte în siguranță, are încredere, știe de ce vine. Fără «sună-mă», fără gelozii, vine, dă răul afară, am și vorbit un pic și s-a dus fericită la om acasă. Pentru el am făcut toate astea”, a povestit celebrul Pescobar.

Pescobar, a doua oară tată 

Pescobar și presupusa iubită, pe care a ținut-o secret timp de mai multă vreme, s-au cunoscut în urmă cu doi ani prin intermediul unchiului ei, Sule Adalbert Valentin, cunoscut drept Tinuț. Bărbatul ar fi un cunoscut interlop din Cluj care s-ar fi oferit să păzească restaurantul lui Pescobar.

Figuri! Pescobar nu vrea o relatie serioasa, el vrea doar aventuri de noapte... cu cine pica Geanina Crișan și Paul Nicolau 

Pentru că a simțit potențialul afaceristului, bărbatul și-a scos nepoata la înaintare. Acesta ar fi împins-o pe Gianina în anturajul afaceristului, iar după câteva ieșiri, cei doi au trecut la pasul următor, fără ca vreunul din ei să se gândească la ceva serios. După doar două luni, Pescobar a aflat că va deveni tătic, pentru a doua oară.

Vestea nu i-ar fi picat bine pentru că Gianina ar mai fi avut relații și cu alți bărbați în tot acest timp. Paul Nicolau a fost forțat să accepte adevărul, după ce i-a cerut femeii să facă un test de paternitate.

Potrivit Cancan, familia Gianinei a făcut presiuni asupra afaceristului care într-un final a cedat, mai ales că rezultatele testului arătau clar că el este tatăl copilului. După ce situația a fost lămurită, Pescobar a adus-o pe mama copilului său la Capitală.

Cu toate astea, tânăra nu ar fi mulțumită cu viața trăită la București, mintea ei fiind, de fapt, la altcineva. Pe inima ei e „tatuat” numele altui bărbat. Ea ar fi îndrăgostită de un anume Cristian B. Despre el ştim că este din Timişoara, are câteva afaceri şi cel mai probabil a cucerit-o pe şatena lui Pescobar cu ochii lui verzi şi pătrunzători.

Figuri! Pescobar nu vrea o relatie serioasa, el vrea doar aventuri de noapte... cu cine pica Geanina Crișan și Cristian B

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520