REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, blocată de Ioana Simion, pentru că apare dezbrăcată pe Only Fans

Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, blocată de Ioana Simion, pentru că apare dezbrăcată pe Only Fans

A.F. 25 iulie 2024 | 00:00 1797

Fostul tenismen Ilie Năstase a izbucnit după ce fiica sa adoptivă, care locuiește în SUA, a acuzat că nu îl poate suna. Charlotte a declarat că nu și-a putut felicita tatăl la aniversarea a 78 de ani din cauza soției sale, Ioana Simion care i-ar fi blocat numărul de telefon.

Fiica adoptiva a lui Ilie Nastase, blocata de Ioana Simion, pentru ca apare dezbracata pe Only FansCharlotte, Ilie Năstase, Ioana Simion

Ca o notă picantă, relația dintre Ilie Năstase și Charlotte s-ar fi stricat după ce tânăra a început să lucreze la Only Fans.

„Este incredibil ce poate să spună. Păi, cum să umble Ioana la mine în telefon? Cum să o blocheze soția mea? Fabulos! Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o. Așa că să stea liniștită, să nu mai arunce vina pe ea. Da, în urmă cu trei ani, când a apărut ea cu OnlyFans-ul sau dezbrăcată în poze, atunci am blocat-o. De atunci gata, nu mai am nicio treabă cu ea”, a declarat Ilie Năstase pentru SpyNews.

„Îi urez multă sănătate, dar o rog să termine cu scandalurile. Cu mine nu mai are ce discuta, e pe drumul ei. Am ajutat-o când a fost cazul, i-am plătit școala, vreo jumătate de milion de euro. Ea e în SUA, eu în România, nu-mi mai pasă. Fiecare are viața lui”, a mai spus Ilie Năstase, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are ce învață de.la el
0
0
Ce naste din pisica, milionari batrani mananca.
3
0
Buai Nastase! Un parinte adevarat nu isi reneaga niciodata copiii. Daca ii renegi nu esti un parinte bun. Ca parinte trebuie sa ai usa deschisa oricand pentru copiii tai. Te ai prostit de tot la batranete. Uite de asta vreau eu sa traiesc doar cat sunt normal la cap si automom.
3
5
Si Ioanei ce ii mai placea in Turcia la tinerete
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365