REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre într-un club de pe litoral

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre într-un club de pe litoral

A.F. 16 august 2023 | 00:00 6809

Sarah Dumitrescu a fost interzisă într-un club de pe litoral fiindcă nu respecta dress code-ul din acea seară unde toţi participanţii la petrecere trebuiau să poarte alb.

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lasata sa intre intr-un club de pe litoralSarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc!

Sarah Dumitrescu avea un top alb, dar a ales şi un compleu bleu, iar bodyguarzii nu au lăsat-o să pătrundă în club.

Fiica Anamariei Prodan a dat câteva telefoane după ce nu i-a fost permis accesul în club, iar, în cele din urmă, a putut intra dar a petrecut însă minute bune în afara clubului de fiţe din Mamaia, fiind protagonista unor momente stânjenitoare.

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lasata sa intre intr-un club de pe litoral

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo

Sarah Dumitrescu a creat o adevărată isterie printre fanii din Congo. Atmosfera a devenit electrizantă în momentul în care fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a dat jos tricoul şi l-a aruncat în tribune. Fanii s-au bătut pe el şi au asaltat-o pe Sarah Dumitrescu pentru poze.

Anamaria Prodan a postat imaginile pe contul ei de Instagram. „Sunt cea mai mândră mamă din univers!”, a scris agentul de jucători.

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lasata sa intre intr-un club de pe litoral

„Selecţionata care a reprezentat ţara noastră la a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei a încheiat competiţia de la Kinshasa pe locul 7, după victoria în faţa reprezentativei din Congo, 64-38.

În ultimul joc, antrenorii Ioannis Koukos şi Florin Covaciu au rulat întreg lotul avut la dispoziţie, pentru România marcând: Pop 16p 3×3, Biszak 11p 1×3, Kovacs 11p, Anastasescu 10p 1×3, Dumitrescu 8p şi Bobar 8p”, a anunţat Federaţia Română de baschet.

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lasata sa intre intr-un club de pe litoral

Calvarul prin care a trecut Sarah Dumitrescu

Impresara a dezvăluit că Sarah a trecut prin momente extrem de complicate, atunci când a fost operată de trei ori la genunchi.

Anamaria Prodan s-a declarat o mamă mândră, dezvăluind că fiica ei cea mică, Sarah, „este de neoprit”. Asta după ce în trecut a suferit trei operaţii, la nivelul genunchilor.

Impresara susţine că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut.

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lasata sa intre intr-un club de pe litoral

Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Fiica Anamariei Prodan nu a fost lasata sa intre intr-un club de pe litoral

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”

Sarah Dumitrescu a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a suferit numai puţin de 3 operaţii la genunchi, care au ţinut-o departe de echipa de club la care era legitimată, Cal Poly. În cele din urmă, s-a recuperat şi este în culmea fericirii.

”Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, citează as.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ăia nu au lasat-o sa intre ca sa nu se sperie clienții.
8
1
r*mânul cea mai spurcată nație.. asa comentarii urâte daca era fata voastră?!!! E usor sa st pe tastatura si sa râdem de alții altele ..voi nu sunteti in stare sa iesiti la un miting general va vândut ăștia țara o sa va treziti odată la 45 de ani cum a facut cei din 89 ...Pașilor daca va a e vouă bine de alții nu va pasa ...st aici sa radeti dr fata Prodancei.(espoetva are bani )Ai voștri sunt ALFEL??
1
12
de ce nu s-a dus in club in Congo, mult dorita?
9
1
Cui dracu ii pasa de jarteaua asta? Asta e ziar?
12
1
O taranca la fel ca masa. p****i astia de la Loft ca au lăsat-o să intre. O petarda în minus nu se simțea.
15
0
Petarda de pocnitoare
11
0
Ana Maria Prodan a fost părăsită de arabul ei pentru o cămilă.Se pare că,cămila.nu era așa de largă ca Ana Maria
11
0
Ca PORCU din intersectie!
15
0
Doua c***e, știre de c***t
19
0
Foarte interesant....
8
0
Treaba buna, asta era chitita sa-si etaleze snurul cu maro la frekangii !
11
3

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768