REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fiica cea mare a lui Bruce Willis oferă noi detalii despre starea de sănătate a actorului

Fiica cea mare a lui Bruce Willis oferă noi detalii despre starea de sănătate a actorului

A.F. 6 iunie 2024 | 00:00 159

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, Rumer Willis, a vorbit recent despre starea de sănătate a tatălui ei, diagnosticat cu demență frontotemporală. În cadrul emisiunii TODAY, difuzată miercuri, Rumer, în vârstă de 35 de ani, a oferit detalii noi despre starea tatălui ei.

Fiica cea mare a lui Bruce Willis ofera noi detalii despre starea de sanatate a actoruluiBruce Willis

„Este foarte bine”, a declarat muziciana – care a născut anul trecut primul copil, fetița Louetta. „De fapt, am reușit să-l văd chiar înainte să vin (la New York). Lou începe să meargă puțin pe jos, iar când s-a apropiat de el, a fost atât de drăguț.”

Rumer Willis a vorbit, de asemenea, despre motivul pentru care ea și familia ei au ales să împărtășească public informații despre sănătatea lui Bruce Willis și evoluția demenței sale.

„Vulnerabilitatea și transparența noastră ca familie cu privire la ceea ce trece el pentru mine mi se pare atât de importantă, deoarece dacă acest lucru poate avea vreun impact asupra unei alte familii care se luptă cu ceva de genul acesta sau poate atrage mai multă atenție asupra bolii în speranța de a găsi un tratament sau orice altceva care poate fi de ajutor altora, cred că este cu adevărat important”, a spus ea.

Familia Willis a anunțat în martie 2022 că starul din „Die Hard” se va retrage din actorie din cauza unor probleme de sănătate. La vremea respectivă, familia a dezvăluit că Bruce Willis dezvoltase o afecțiune numită afazie, care duce la dificultăți de scriere și vorbire.

Ulterior, în februarie 2023, familia a confirmat că starea lui Bruce Willis a progresat și că are un diagnostic definitiv de demență frontotemporală, o boală degenerativă care afectează în principal comunicarea și comportamentul, spre deosebire de memorie, ca alte tipuri de demență.

Demența frontotemporală este cel mai frecvent tip de demență la persoanele sub 60 de ani. Iată ce trebuie să știți despre starea de sănătate a lui Bruce Willis.

Ultima actualizare privind starea de sănătate a lui Bruce Willis a venit de la fiica sa, Rumer Willis, care a răspuns la o întrebare despre el în cadrul emisiunii TODAY din 29 mai 2024. Ea i-a spus co-prezentatoarei Hoda Kotb că tatăl ei se simte „foarte bine” și că recent s-a bucurat să petreacă timp cu nepoata sa, Louetta.

Fiica cea mare a lui Bruce Willis ofera noi detalii despre starea de sanatate a actorului

Cu câteva săptămâni înainte, pe 2 mai, ea a împărtășit o altă actualizare la premiera noului ei film, „My Divorce Party”.

„Este grozav. Da, da, se descurcă bine. Vă mulțumesc mult pentru întrebare.”, a declarat Rumer Willis pentru Fox News.

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, în vârstă de 45 de ani, a împărtășit anterior o imagine despre cum se simte Bruce, în martie 2024, când a postat pe Instagram un mesaj dur împotriva titlurilor de știri care raportau informații incorecte despre starea lui de sănătate.

Și-a început videoclipul spunând că afirmațiile potrivit cărora soțului ei „nu-i mai este deloc dragă viața” din cauza stării sale de sănătate, au determinat-o să vorbească.

„Pot doar să vă spun că acest lucru este departe de adevăr”, a explicat Heming Willis. „Trebuie să-i spun societății și oricui scrie aceste titluri stupide să înceteze să sperie oamenii. Nu mai speriați oamenii să creadă că, odată ce primesc un diagnostic de o boală neurocognitivă oarecare, totul se termină.”

„Nu, este exact opusul, bine? 100% există tristețe și durere, există toate acestea. Dar începi un nou capitol… plin de iubire… conexiune… bucurie… fericire. Acolo suntem noi”, a adăugat ea.

Cu două luni înainte, în ianuarie 2024, fosta soție a lui Bruce Willis, Demi Moore, a vorbit cu Andy Cohen în cadrul emisiunii sale SiriusXM, Radio Andy, despre starea lui Bruce și îngrijirea lui.

„Când renunți la cine a fost el, la cine crezi tu că e (sau) la cine ți-ar plăcea să fie, atunci poți cu adevărat să rămâi în prezent și să absorbi bucuria și dragostea care există și care sunt prezente pentru tot ceea ce este el, nu pentru tot ceea ce nu este”, a spus ea.

În noiembrie 2023, Tallulah Willis, fiica cea mai mică a lui Bruce Willis cu fosta soție Moore, a dat o actualizare despre starea tatălui ei în cadrul emisiunii „The Drew Barrymore Show”. Ea a descris demența lui Bruce Willis ca fiind „foarte agresivă”, adăugând: „El este la fel, ceea ce cred că, în acest sens, am învățat că e cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori.”

„Văd dragoste când sunt cu el, este tatăl meu și mă iubește”, a spus Tallulah Willis. „Să ascultăm muzică… și să stăm în acea energie a iubirii, este cu adevărat special.”

În timpul unei apariții din septembrie 2023 în cadrul emisiunii TODAY, Heming Willis a vorbit despre îngrijire și despre cum se simte Willis cu ocazia Săptămânii Mondiale de Conștientizare a FTD. A fost primul ei interviu de când diagnosticul lui a fost făcut public.

„Demența este grea”, a spus Heming Willis. „Este grea pentru persoana diagnosticată, dar este grea și pentru familie. Iar asta nu este diferit pentru Bruce, pentru mine sau pentru fetele noastre. Când spun că aceasta este o boală de familie, chiar așa este.” (Ea și Bruce Willis au împreună două fiice, Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, în vârstă de 9 ani.)

Întrebată dacă soțul ei este conștient de ce se întâmplă cu sănătatea lui, Heming Willis a răspuns: „Este greu de spus.”

A mai adăugat că acceptarea diagnosticului a fost „durerosă, dar… doar faptul că știu ce se întâmplă cu Bruce o face puțin mai ușor.”

Familia lui Bruce Willis distribuie ocazional și fotografii cu el pentru a marca ocazii speciale.
De ziua lui de naștere, în vârstă de 69 de ani, în martie, Moore a postat o fotografie cu Willis așezat pe un scaun, stând lângă ea și ținându-i brațul. „La mulți ani, BW! Te iubim și îți suntem atât de recunoscători”, a scris ea în dreptul fotografiei, scrie canal33.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510