REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Fiica Elenei Lasconi vorbește despre orientarea ei sexuală: „Sunt o bisexuală mândră”

Fiica Elenei Lasconi vorbește despre orientarea ei sexuală: „Sunt o bisexuală mândră”

A.F. 8 ianuarie 2024 | 00:00 779

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a anunțat într-o postare pe Instagram că e „o bisexuală mândră”. Mesajul ei, care a fost postat în limba engleză, a fost apreciat deja de zeci de persoane.

Fiica Elenei Lasconi vorbeste despre orientarea ei sexuala: „Sunt o bisexuala mandra”Elena și Oana Lasconi

„Începând de azi nu mai sunt un «aliat LGBTQ+» aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate.

Aș zice «pansexuală», dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem. Faci față & plângi”, a scris Oana Lasconi pe Instagram. Astfel, în descrierea contului ei nu mai apare „aliat LGBTQ+”, cum era până de curând, ci se descrie ca fiind „regină bi mândră, o eco-socialistă, o mamă de plante, veterană în gaming și o muziciană și scriitoare aspirantă”.

Mesajul, care a fost distribuit acum câteva ore, a fost deja apreciat de zeci de persoane. Unele dintre acestea și-au arătat și susținerea pentru Oana Lasconi, după ce a făcut dezvăluirile despre orientarea ei sexuală. „Te încurajez să fii cine simți că ești”, „Bine ați venit în club!”.

Termenul de pansexualitate este definit drept o atracție sexuală sau emoțională resimțită față de orice persoană, indiferent de sexul biologic sau identitatea sexuală a acesteia.

În schimb, non-binaritatea este un termen folosit pentru a descrie persoanele ce experimentează o identitate de gen care nu este exclusiv feminină sau masculină, scrie clickpentrufemei.ro. Așadar, o persoană non-binară poate să aibă o identitate de gen fluidă, atunci când tranzitează între două sau mai multe genuri; poată să nu aibă nicio identitate de gen sau poate să aibă oricare altă identitate de gen care nu a primit, încă, o denumire anume.

Oana Lasconi, în atenția presei după ce și-a criticat public mama, pe Elena Lasconi

În noiembrie, fiica Elenei Lasconi și-a atacat violent mama, după ce a aflat că aceasta votase în favoarea familiei tradiționale, la referendumul din 2018. Oana Lasconi a spus: „sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită”, scrie unica.ro.

Ulterior, Elena Lasconi s-a retras de pe lista de candidați ai USR pentru alegerile europarlamentare și își continuă activitatea de primar al orașului Câmpulung Muscel. Încântată de retragerea mamei sale, Oana Lasconi a comentat: „Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare.

Un homofob în minus la Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de persoanele LGBTQ+ din România, care suferă în fața ignoranței și a urii”.
 

În prezent, Oana Lasconi, 31 de ani, locuiește în Franța, la Paris, unde urmează o carieră în gaming. Tânăra a fost înscrisă la trei facultăți, însă nu a terminat niciuna. A început Facultatea de Științe Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orientarea ei este la Irinel el este expert
3
0
DU-TE DRACULUI SI TU SI ORIENTAREA TA SEXUALA IMPUTIT-O poti sa o faci si fara sa te lauzi e problema ta daca asa vrei dar nu manca c***t
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166