REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Fiica Irinei Loghin și partenerul său, Bogdan Barbu, și-au botezat fiica

Fiica Irinei Loghin și partenerul său, Bogdan Barbu, și-au botezat fiica

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 480

În acest weekend, fiica Irinei Loghin și soțul său și-au botezat fiica, iar nașii au fost soții Alesis, buni prieteni cu artista. După ce micuța Ana a fost creștinată, a avut loc o petrecere la care s-au alăturat colegii de breaslă ai interpretei de muzică populară.

Fiica Irinei Loghin si partenerul sau, Bogdan Barbu, si-au botezat fiica

În urmă cu câteva luni, Irinuca Loghin a devenit mamă pentru prima dată, iar în acest weekend, a avut loc botezul micuței Ana.

La marea petrecere au fost prezenți colegii de breaslă ai artistei, care au întreținut atmosfera, alături de soții Alesis, nașii de botez ai micuței Ana.

Irina Loghin și-a botezat nepoata

Ziua de ieri a fost plină de emoție pentru Irina Loghin, după ce nepoata sa a fost creștinată. La marele eveniment, au fost prezente nume sonore precum Mirabela Dauer, Brândușa Covalciuc Ciobanu, dar și alți interpreți din lumea muzicii.

În cadrul unui interviu acordat înainte de botezul micuței Ana, Irina Loghin mărturisea că își dorea de ceva timp să devină bunică și s-a ocupat de organizarea petrecerii, doar dacă fiica și ginerele său i-au cerut ajutorul, lăsându-i pe cei doi părinți să pună la punct detaliile petrecerii.

„Asta este cea mai mare bucurie a mea! Vreau să vă spun că parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa şi Dumnezeu a fost aşa de bun cu rugăminţile, cu tot ce i-am cerut eu pe parcursul vieţii mele. Asta a fost cea mai mare doleanţă a mea, să devin bunică! Şi mi-a dat Dumnezeu şi am devenit bunică!”, spunea Irina Loghin, la Antena Stars, înainte de a-și boteza nepoata.

Tot atunci, artista spunea că s-au autoinvitat nume importante din lumea muzicii, fiind încântată să vadă că mai multe nume importante au dorit să fie alături de fiica sa și Bogdan Barbu, soțul Irinucăi Loghin, la marele eveniment.

 „Dacă mă întreabă şi dacă nu se pricep undeva, dar nu! Chiar invitaţii (n.r.: i-am lăsat să îi aleagă), aşa vin colegele mele. S-au autoinvitat şi mă bucură foarte mult că sunt câteva colege dragi mie, care vin să fie alături de mine acolo”, mai spunea Irina Loghin, la acel moment, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303