REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Fiica lui Dan Bursuc, victima unui clan interlop

Fiica lui Dan Bursuc, victima unui clan interlop

Valentina CAMARA 4 aprilie 2023 | 00:00 982

Fiica lui Dan Bursuc ar fi trăit un adevărat coșmar, după ce ar fi ajuns victima unui clan interlop periculos. Tânăra a făcut dezvăluiri cutremurătoare la DIICOT despre coșmarul prin care a trecut, spunând că a fost bătută, șantajată și ar fi trăit în sclavie.

Fiica lui Dan Bursuc, victima unui clan interlop

Dezvăluirile cutremurătoare ale fiicei lui Dan Bursuc au ajuns în atenția tuturor, după ce tânăra a povestit prin ce ar fi trecut din cauza unui bărbat care a sedus-o. Acesta ar fi obligat-o să trăiască în sclavie, ar fi fost bătută și șantajată. În cele din urmp, și-a făcut curaj și a depus plângere la DIICOT și a dezvăluit prin tot ce a trecut.

Fiica lui Dan Bursuc ar fi ajuns victima unui clan interlop

Totul ar fi început după ce tânăra s-ar fi îndrăgostit de acest bărbat și ar fi început să aibă o relație cu el. După ce a convins-o să fure o bijuterii scumpe de aur, în valoare de 130.000 euro din casa părinților ei și a trăit un adevărat coșmar timp de un an, fiica impresarului a decis îi ceară să se despartă.

Tânăra i-a cerut ajutorul tatălui ei, după ce a simțit că nu mai poate să iasă din această încurcătură. Dan Bursuc a reușit să obțină înapoi aurul, iar fiica lui și-a făcut curaj să depună plângere la DIICOT, după toate aceste probleme.

Ulterior, au ieșit la iveală o mulțime de momente în are fata ar fi fost torturată de acest bărbat, conform surselor judiciare obținute de Gândul.ro. Nu doar că a controlat-o obsesiv prin diferite modalități și aplicații, dar nu a lăsat-o să vorbească cu nimeni în afara de el sau părinții ei.

Tânăra ar fi fost bătută

Fiica lui Dan Bursuc ar fi trăit un adevărat coșmar, după ce un bărbat a sedus-o. Acesta a obligat-o, bătut-o și șantajat-o cu înregistrări în care ar apărea în ipostaze intime și indecente, despre care i-a spus că le deține și că le-a obținut pe ascuns. Potrivit Gândul.ro, bărbatul a vrut să le facă publice ca să îi afecteze imaginea lui Dan Bursuc.

Un alt incident care apare în sursele judiciare este cel în care a bătut-o cu cruzime în fața unui salon, după ce a aflat că se află acolo. Bărbatul ar fi ignorat faptul că este în public și a agresat-o fizic pe tânără.

În cele din urmă, tânăra a depus plângere la DIICOT. Însă, încă nu a fost nimeni audiat în acest caz, deoarece dosarul este încă la început, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303