REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Fiica lui Dumitru Cușu și fotbalistul Costin Gheorghe s-au căsătorit. Video

Fiica lui Dumitru Cușu și fotbalistul Costin Gheorghe s-au căsătorit. Video

Ana Maria LIPAN 3 octombrie 2023 | 00:00 11418

Weekend-ul acesta a avut loc nunta momentului din showbiz! Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, și Maria Cușu, fiica lui Dumitru Cușu, și-au unit destinele în fața Domnului, la doar câteva luni de când fostul fotbalist a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii. Nașe au fost cele două surori ale mirelui. Evenimentul a avut loc la The View, fostul Vraja Mării, restaurantul deținut de afaceristul constănțean.

Fiica lui Dumitru Cusu si fotbalistul Costin Gheorghe s-au casatorit. Video

Costin Gheorghe și Maria Cușu și-au unit destinele! Nunta a avut loc duminică, 1 octombrie a.c., într-un restaurant din Constanța. Cei doi îndrăgostiți, aflați la a doua căsnicie, au pășit în fața altarului, la doar câteva luni de când fostul fotbalist i-a cerut mâna fiicei afaceristului Dumitru Cușu. 

Fiica lui Dumitru Cusu si fotbalistul Costin Gheorghe s-au casatorit. Video

Rolul părinților spirituali a fost luat de cele două surori ale lui Costin, Elena Gheorghe și Ana Pîrvulescu. Petrecerea a continuat până dimineața, atmosfera fiind întreținută chiar de Elena Gheorghe, care a purtat o rochie lungă, roșie, elegantă, etalându-și astfel silueta de invidiat.

Video:

La nuntă au fost prezenți și băieții Mariei, din căsnicia anterioară, cu fostul fotbalist Stelian Carabaș, dar și Emma, fiica lui Costin din căsnicia cu Adriana. Cei doi miri formează un cuplu de mai bine de un, fostul fotbalist de la Academica Clinceni locuind în prezent în Constanța. 

Video:

Costin Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, și-a început cariera la Sportul Studențesc, pentru care a jucat peste 100 de meciuri. A mai trecut pe la Gaz Metan, Rapid, Inter Clinceni și Academica Clinceni. Și Costin a fost căsătorit și a divorțat în urmă cu 5 ani. 

Video:

Maria a purtat o rochie tip sirenă, cu un decolteu bogat, și accesorizată cu pietre strălucitoare. Evenimentul a avut loc la The View, fostul Vraja Mării, deținut de socrul mic, afaceristul Dumitru Cușu. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Costine esti un om ratat ai strcat casa oamenilor ai luato pentru bani sa vezi tu ce bataie o sa iei de la copii lui maria in citiva ani esti o tinichea de om ca multi in tara asta care strica casele
1
0
da,da, așa e. prin comenturi s-a adus "atingere" siguranței naționale. beși mă cu vrăjeala ta.
1
0
Prostii mai sunteti, e mare dosar pe rol cu oamenii care comenteaza…. Intrebati prin oras:))) unii dau cu subsemnatul deja !
0
0
@Dle FANE, Sincere Felicitari! Iata un Roman minunat, care este deranjat, si el, de rautatea unora! As vrea sa fiu un aparat si sa pot patrunde in Fiinta unui atare Incrancenat de INVIDIE ca sa vad, si eu, la ce parametri se prezinta!Doamne, cat s-a inrait Poporul nostru! Iarta-l, Doamne!
1
0
Mai @ION TURBINCA, mai, cat poti fi de rautacios! Sunt curioasa daca te-ai simtit bine fiind atat de ironic/incisiv/sarcastic! "Pizma" te macina si vad ca nu ti-au spus Bunica si Mama ta ca, daca simti PIZMA, tie iti faci mai mult rau, te macina si sapa adanc! Ii rog pe superbii MIRI sa te ierte, cata vreme" PIZMA ESTE MIORITICA SI ANCESTRALA"!( Remember Balada " Miorita"!) "MIRILOR" superbi, va dau un sfat: " Sa nu va doara, daca avetii asemenea specimene in jur", intrucat NU Familia va inalta, ci DUSMANII, precum si cei care "dau cu Pietre" in Voi; e clar ca acestia va inalta pe PIEDESTAL! PUNCT!
1
1
Doamne, superba Mireasa si ce idee a avut ca apara in acest fundal superb, de culoare LILA, "Culoarea regala", pe care eu o ador! /// Voi doi, acum, avand experienta a 2 Casnicii esuate, stiti deja cum sa va claditi noul "CUIB", oferindu-le COPIILOR vostri atmosfera proprie Traiului armonios, a Studiului si a Relaxarii! Ati invatat din greseli! Deci, nu le mai repetati! Sa va iubiti sincer si sa va intelegeti cat mai Bine! Sa fiti, cu Totii, sanatosi, optimisti si prosperi! IISUS sa va protejeze,mereu!
1
1
"Casa DE si PE Piatra sa aveti!" Nici n-am auzit de Voi, dar mult ma bucur cand vad sau cand citesc despre romanii mei, care continua sa spere intr-un "MARIAJ" crestin, linistit si armonios, intrucat Fericirea nu e constanta, ci fiinteaza,numai prin clipe, momente si crampeie! Ce Bine ca ai lor Copii au, acum, o Familie linistita,fara certuri, reprosuri si nesiguranta! "Multa Sanatate sa aveti, cu Totii! Doamne, ajuta-le! Amin !"
1
1
Te doare coiful!!! Cum se cauta ei, batrani, tineri, slabi, grasi, cu copii sau fara...numai sa se gaseasca si sa-si imbarlige destinele, ca sa nu se piarda averea si natia!
4
0
Hai fetiță, pe când și tu remăritată aproape de pensie? Ca Else a lui Cristi Bocea în anii '90.
12
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră... Contra cost!!!!
6
1
a divortat si sia refacut viata!era mai bine ca altele care rup bastoanele si ei se duc la psiholog si mai si pozeaxa in familii fericite
3
0
De când m-a gonit consoarta de acasă, zilnic, car după mine în lesă un cățel din rasa runcan. un cățel docil.
15
1
Sergiu , mwie cu lopata tzigoina
9
0
Caca tălin și Caca rabaș,doi violatori de purisance. Caca tălin e clovnul lui Caca rabaș pentru 2 cafele,un fresh și-o plăcintă la LOFT. Foame lungă și mațe fripte. Agramatul de Caca rabaș a pierdut găina de aur. Caca tălin plânge pe lângă el ca nu mai mănâncă cojile de la ouăle găinii de aur. Amândoi au speriat toate femeile din Constanța. Caca tălin și Caca rabaș sunt adepți ai zaharului pudră de necaz. Mucoasa nazală e friptă. Caca tălin și Caca rabaș.
14
2
Toți frustrații,prostii și invidioșii comentează negativ la acest articol.Cum le știți voi pe toate…Le știți pe toate la alții si la voi e deranj mare.Casa de piatra mirilor si succes in continuare in afaceri!
10
5
Sedan, nu fi trist! Ai scapat ieftin!!
13
2
Casa de piatra
11
4
Makidoni
21
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016