REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Fiica lui Eminem a fost cerută în căsătorie

Fiica lui Eminem a fost cerută în căsătorie

Valentina CAMARA 8 februarie 2023 | 00:00 417

Eminem va avea un nou ginere. Fiica legendarului rapper, Hailie Jade, a fost cerută în căsătorie. Tânăra de 27 de ani s-a logodit cu iubitul ei, Evan McClintock.

Fiica lui Eminem a fost ceruta in casatorie

Hailie Jade a fost cerută în căsătorie și i-a spus ”DA” lui Evan McClintock. Fiica lui Eminem a avut parte de o cerere în căsătorie foarte romantică și emoționantă, la doi ani după sora ei, Alaina Scott, fiica pe care rapperul a adoptat-o de la sora fostei soții, s-a logodit cu iubitul ei.

Fiica lui Eminem, Hailie Jade, a fost cerută în căsătorie

În noapte decernării premiilor Grammy, Hilie avea parte de unul dintre cele mai importante momente din viața ei. Fiica pe care Eminem o are din căsnicia cu Kim Scott s-a logodit cu iubitul ei după mai bine de 6 ani de relație

Tânăra a postat câteva poze de la frumosul eveniment, începând cu momentul în care partenerul ei s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare, apoi cel în care au deschis șampania, dar și o fotografie în care este evidețiat inelul de logodnă cu diamant.

Cei doi sunt împreună din 2016, dar au încercat să-și tină relația departe de ochii curioșilor până acum. Totuși, Hailie a pus câteva poze cu partenerul ei de-a lungul timpului și a oferit o fărâmă din viața ei de cuplu pe rețelele de socializare.

Relația dintre Eminem și Hailie

La fel de discretă a fost în ceea ce privește relația cu celebrul ei tată. Tânăra nu se afișează foarte des cu rapperul în public, dar cei doi sunt foarte apropiați, iar în noiembrie 2022, Hailie i-a fost alături starului când acesta a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame.

La râdul lui, Eminem a vorbit despre relația lor și a menționat că Hailie l-a făcut mândru, mai ales pentru că absolvit facultatea.

„E important să-ți ții copiii cu picioarele pe pământ când sunt într-o situație ca a mea. Oamenii cred că doar banii cumpără fericirea - e absolut neadevărat. Trebuie să fii bine în interior, altfel nimic din chestiile astea nu contează.”, a spus Eminem într-un podcast, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303