REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Fiica lui Liviu Vârciu, afectată de relația cu tatăl ei

Fiica lui Liviu Vârciu, afectată de relația cu tatăl ei

Valentina CAMARA 8 martie 2023 | 00:00 512

Deși relația tată-fiică pe care o are Liviu Vârciu cu fata lui cea mare părea că este una perfectă, în realitate lucrurile stau diferit. Prezentatorul TV nu se mai înțelege cu fiica lui așa cum o făcea la început, motiv pentru care Carmina nu se simte deloc bine.

Fiica lui Liviu Varciu, afectata de relatia cu tatal ei

Tânăra a trecut prin momente dificile și chiar a plâns în public. Aceasta nu știe din ce motiv s-a distanțat de tatăl ei, însă cert este că relația lor nu mai este deloc ca pe vremuri.

Carmina este fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, dintr-o altă căsătorie.

Deși prezentatorul TV și-a refăcut viața și în prezent formează o relație cu Anda Călin, cu care are și doi copii, artistul nu a uitat niciodată de fiica sa cea mare, căreia îi făcea toate poftele și se asigura că nu îi lipsește nimic.

Din nefericire, se pare că relația celor doi s-a răcit, timpul petrecut împreună este aproape inexistent, lucruri ce o fac pe Carmina să se simtă foarte rău.

Tânăra este vizibil afectată emoțional, însă încearcă să rămână puternică și să se focuseze pe prioritățile sale. Cu toate că mama sa este departe, întrucât Carmina s-a mutat nu cu mult timp în urmă la București, iar tatăl este tot mai ocupat cu profesia sa, fiica lui Liviu Vârciu încearcă să treacă peste aceste momente și să demonstreze că se poate descurca de una singură.

” Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu.”, a declarat Carmina.

Mai mult decât atât, Carmina a  mărturisit că nu mai speră ca lucrurile să revină la normal, întrucât nu mai are 10 ani să trăiască cu speranța.

” Nu pot să zic că trăiesc cu speranța, pentru că nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală, dar, cine știe, o să vedem ce o să fie.”, a mai spus fiica lui Liviu Vârciu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa priveasca partea plina a paharului, nu mai trebuie sa il imprumute din alocatie. Piticul asta este cel mai mare atarnator in viata.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303