REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
25.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Fiica milionarului Cușu din Constanța se iubește cu un fotbalist celebru

Fiica milionarului Cușu din Constanța se iubește cu un fotbalist celebru

Replica API 3 septembrie 2022 | 12:28 25688

Fotbalistul Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, se iubește cu fiica afaceristul din Constanta, Dumitru Cușu.

sursa foto: cancan.ro

„Sunt într-o relație cu Maria (n.r. Cușu). Trăim momentul și ne bucurăm de fiecare clipă. Deja ne-am mutat împreună. Formăm un cuplu de patru, cinci luni. E devreme să vorbesc acum de căsătorie sau alte planuri. Suntem fericiți și ne înțelegem perfect. Ema (n.r. fetița din prima căsătorie a lui Costin Gheorghe) chiar a fost la noi, totul a fost perfect“, a declarat Costin Gheorghe, scrie cancan.ro.

sursa foto: cancan.ro

Maria Cușu a fost căsătorită cu Stelian Carabaș, fost fotbalist la Farul, FC Național sau Steaua. Cei doi au împreună un fiu. Maria Cușu este implicată activ în afacerile familiei sale, practic moștenitoarea imperiului ridicat de tatăl ei.

Costin Gheorghe, Elena Gheorghe, sursa foto: cancan.ro

Cine este Dumitru Cușu, tatăl iubitei lui Costin Gheorghe

Dumitru Cușu, tatăl iubitei lui Costin Gheorghe, este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța. Are o avere estimată la 30 de milioane de euro. Afaceristul deține Hotelul Dacia Sud din Mamaia, restaurantul The View (fost Vraja Mării) de pe faleza cazinoului din Mamaia, dar și hotelul Belona din Eforie Nord.

În 2021, Hotelul Dacia Sud, deținut de Grano Pane SRL, companie controlată de milionarul Dumitru Cușu, a avut o cifră de afaceri de 5.266.120 lei și un profit de 359.007 lei. Compania raportează profit neîntrerupt în ultimii 20 de ani.

Anul trecut, alături de Daniel Pandele, patronul Doraly Mall, Dumitru Cușu a demarat construirea unui imobil de locuințe colective în regim de înălțime de P+4+5Etaje, în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei. Milionarul mai este acționat la Cupa Internațional SRL, firmă care are ca obiect de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare.

Dumitru Cușu este unul din săracii bogați ai Constanței, activând, de foarte mulți ani, în turism și agricultură. Cea mai cunoscută afacere a sa este restaurantul Vraja Mării, actual The View, situat la Poarta 1, clădire pe care Cușu a modernizat-o și supraetajat-o după cum au vrut mușchii lui.

Dumitru Cusu mai este implicat și-n alte societăți care-i aduc destul profit, precum Agrostar Constanța SA, Cupa Internațional, alături de Daniel Pandele și Cara Company Group SRL.

Împreună cu Daniel Pandele, patronul Doraly Mall, Dumitru Cușu construiește imobilul de locuințe colective în regim de înălțime de P+4+5 etaje, în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, în locul în care a avut sediul Save&Self, firma lui Oiță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maria este o femeie libera, poate sa facă ce vrea. Papu Cusu este un om serios și cu onoare. Sunteți invidioși ca a construit un imperiu. Este foarte respectuos și respectat.
0
1
Stie cineva, Marica Done, fosta sotie a lui Viorel Done, cu cine o mai arde ???
0
2
cipanii............ghifti
0
1
Dl Ceara, dormi bine??
0
0
Atata ai fost nemultumit de ea, mama copiilor tai, incat nici cu politia nu ieseai afara din casa, asa de rau ti a fost in fam aia ca in timpul casniciei nu ai miscat un pai pt ei fam t**. te au intretinut si ti au dat si bani de buzunar.. as sta cu capul plecat in locul tau , in rest numai de bine..
2
2
Atata discretie la femeia asta nu cred ca ati mai vazut, ca are o relatie acum, bogat sau sarac nu vad unde este problema??? Ce atata barfa pt o banala relatie pe care o avem cu totii
2
1
Nici machidonii aia batrani nu mai sunt ce au fost, ba din contra daca un batran are doi baieti si unu este hot iar celalalt cinstit, fii-su ala hot este gione, iar ala cinstit tivichel, adica cum s-ar zice mai pe romaneste pentru machidonii batrani hotul este baiat destept, adica "il duce capul" pe cand ala cinstit este un fraier. Natie de hoti si infatuati.
2
0
Tipul e CEO la piata Tomis 3. Face bani cu leustean si patrunjel. Vinde in cantitati industriale leustean si patrunjel. Cu mararul merge mai prost, dar vinde en-gros, cate 2 legaturi pe zi din fiecare produs. Mai vindea si pepeni,,dar erau prea grei ca sa-i puna pe cantar ca are fizicul plapand. Cica acum s-a reprofilat pe cannabis medicinal. Ii merge de rupe. Un prosper om de afaceri.
0
0
Daca tragea mai tare poarta la Medgidia, cadea casa. Cand intrebai la Medgidia unde sta familia Carabas, ti se indica ca punct de reper groapa de gunoi situata la. marginea satului Medgidia
3
0
Carabas face plaja nud la Hotel Belona hahahhaha
0
0
Puteti sa vb aici cat vreti , sa jigniti cat vreti, de aia nu mai poate familia asta smechera! Oamenii sunt misto, bazati, morisca se invarte etc. ei sunt fericiti , traiesc superbine , au tot ce vor muschii lor , si se prapadeac de ras de saracii astia de scriu urat la adresa lor. In special Cara si 2-3 rataciti de frustrati, vorbele voastre goale nu afecteaza pe nimeni cu nimic ma buzunare goale ce sunteti. Vine iarna, luati va sac de dormit, astia de le duceti voi grija au cu ce sa si incalzeasca palatele. Ai uitat ma Cara ca nu voiai sa pleci din palatul Mariei tu si parintii tai
2
1
Dupa vorba marelui rege! Ai n ai mingea, dai la poarta! Eu sunt bine acum, ma las de fotbal . Si astia imi zic papaga Pt voi sunt domnule papagal, ca nu ne tragaem de sireturi da?
0
0
PUTETI VORBII DE ACEASTA MARIA CUSU VRUTE SI NEVRUTE OR FII ADEVARATE UNELE POATE TOT CE SE ZICE DAR DE STELIAN DE CE VORBITI ASA LA VOIA INTAMPLATII!!ESTE UN TIP CARE NICI MACAR NU JIGNESTE SI INJURA CA ALTI OAMENI DE RAND!! RUSIME CELOR CARE SCRIU CE LE TRECE PIN CAP LA VOIA INTAMPLARII!! RUSINE RUSINE RUSINE!!ASTIA CARE SCRIU ASA URAT CRED CA SUNTETI VOI ASA CUM SCRIETI!!
1
2
Doar Pelehra de la Carul cu placinte mai poate fi atat de mandru ca taica-tu. Sa-i vina ghiftu-n casa...
0
0
Carabas sa apucat de bolt a vandut sclass umbla cu sandero
0
0
S a dus naibii proba de smecherie lui Carabas! Un sarac care traieste din amintiri
0
0
Mama ce frumoasa e Maria asta! Normal ca o muscati de cur, nu se uita asta la voi nici in 10 vieti de acum incolo! Bogata si frumoasa, voi saracilor stati si va varsati frustrarea din spatele tastaturii, anonim, mai mult nu puteti, sunteti niste lasi invidiosi si atat! Ea face ce vrea pt ca poate!
1
1
Bai nenorocitilor de comentati aici, habar Nu aveti cum sta treaba dar va place sa aruncati cu gunoi in oameni , de invidiosi ce sunteti .De aia nu mai doarme bine Dna Cusu, hahahaha, femeia e prea Misto face ce vrea ea pt ca poate ma .Si bravo ei ma, e bomba ,e superba , are bani, e frumoasa, bravo ei ma. Carabas si invidioasele de saracii ce mai scriu aici ca in rest i ati manca si maroul Mariei daca ati putea
1
1
Bai machidonilor mi s a facut scarba sa citesc despre voi. N aveti habar de nimic iar ca sa accedeti undeva toti ati devenit sifoane ca ospatarul Cusu.
2
0
Toate machedoancele sunt fete destepte,se tuneaza si apoi trec la atac cu stil .
2
0
Donchi pufleni de la caraiman neptun , e pe butuci rau de tot: omu are pe la banci vreo 6 milioane , boargii camatari , plus are ceva din urma cu niste crotale unde urmeaza sa i dea temelie si acolo ! Cica si a legat funia de lustra , l au gasit si in beci cu funia , omu e bomba atomica !
1
0
Cusu un sifon
3
1
Bv Costine, te invidiez.. mi as dori sa fiu in locul tau
1
1
V ati dori sa fiti la nivelul ei, dar atat puteti
1
2
Carabas inca strange firimiturile ramase in urma divortului
3
0
Carabas si toata gloata lui, opriti va ma din comentarii..
1
0
Prea smechera fam, prea smechera femeie, se vede frustrarea unora
1
0
Vulpea cand nu ajunge la struguri, spune ca sunt acri!
2
1
Sigur esti un frustrat cqre nu are curajul Sa ridice ochii din pamant. Ai enumerat numai femei bogate si superbe. De aia nu stau ele bine pe milioane, unele chiar zeci de milioane de euro, adica doua dintre ele. Hahaha, invidie mare moncher
2
0
Doamne cata frustrare si cata lume rea pe comentarii. Dar ce aveti fratilor cu oamenii astia.Ce va facut femeia asta. Fereasca Dumnezeu cata rautate si cate vorbe urate .Zici ca a omorat pe cineva . Clar un lucru vulpea cand nu ajunge la struguri , zice ca sunt acri.Dumnezeu sa va de a pace si sa va binecuvanteze.Fiti mai buni.
1
0
Asa le da D-zeu la turnatori! Cine stie,intelege!
0
0
Ba voi sunteti tampiti la cap?daca asta joaca la Academica Clinceni inseamna ca e celebru??pai aia care joaca la Inter Arsenal Real Bayern ce sunt ma??? Dar probabil cine a scris articolul a primit ub brifcor si resturi de ieri la masa pt acest cuvant.CELEBRU. Doamne mare ti-e gradina
3
0
Cel mai celebru fotbalist, nu a auzit nimeni de el
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513