REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fiica unui antrenor din România, printre victimele masacrului din școala din Belgrad

Fiica unui antrenor din România, printre victimele masacrului din școala din Belgrad

A.F. 4 mai 2023 | 00:00 3933

Masacrul din școala din Belgrad, unde un elev de 13 ani a împușcat mortal alți opt elevi și un gardian, lovește în familia antrenorului echipei de volei a Sport Club Municipal Zalău, Dragan Kobiljki. Fiica acesta se află printre cei opt copii uciși.

Fiica unui antrenor din Romania, printre victimele masacrului din scoala din Belgrad

„Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljki, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad.

Conducerea SCM Zalău, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale.

Sincere condoleanțe!”, transmite conducerea Sport Club Municipal Zalău.

În școala primară "Vladislav Ribnikar" din municipiul Vračar din Belgrad, miercuri dimineață, la ora 8:42, a avut loc un schimb de focuri în care un elev al școlii respective a ucis opt elevi, șapte fete și un băiat, și un agent de securitate, și a rănit șase copii și un profesor. Una dintre victime este fiica celebrului antrenor de volei Dragan Kobiljski.

Kobiljski lucrează în prezent la clubul de volei Zalău din România și, imediat după ce a primit trista veste, s-a îndreptat spre Belgrad.

În timpul carierei sale de jucător, a îmbrăcat tricoul lui Partizan, iar apoi a antrenat Steaua Roșie. Tragedia a fost confirmată de fostul voleibalist Željko Tanasković, cumnatul lui Dragan Kobiljski, care s-a căsătorit cu sora lui Dragan.

„Suntem cu toții surprinși și zguduiți. Nu știu ce să spun. O mare tragedie și este pur și simplu de neimaginat că se poate întâmpla în aceste zone. Šurak Dragan și cu mine ne cunoaștem de mult timp, am jucat împreună, ceea ce i s-a întâmplat este un dezastru. Este de neimaginat pentru mine să se întâmple așa ceva în această zonă, ceea ce nu face decât să ne arate cât de mult trebuie să acordăm atenție tinerilor”, spune Tanasković, scrie stiripesurse.ro.

Serbia a declarat trei zile de doliu începând de vineri.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Condoleanțe. Tarie parintilor
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510