REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Fiica Oanei Roman merge la psiholog după separarea părinților

Fiica Oanei Roman merge la psiholog după separarea părinților

Valentina CAMARA 17 februarie 2023 | 00:00 701

Fiica Oanei Roman este afectată de separarea părinților și merge la psiholog în această perioadă. Isabela și-a dorit să aibă parte de un ajutor de specialitate, totul pentru că îi duce dorul tatălui, mai ales pentru că își petrecea fiecare zi alături de el.

Fiica Oanei Roman merge la psiholog dupa separarea parintilor

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate, iar bineînțeles că fiica lor este afectată de hotărârea celor doi. Vedeta a mărturisit că Isabela merge la psiholog în această perioadă.

Isabela, fiica Oanei Roman, merge la psiholog

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, ea le-a răspuns fanilor la întrebări.

Oana Roman a fost întrebată de un internaut cum se simte Isabela în această perioadă, dar și dacă a apelat la ajutor specializat. Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect și a mărturisit că fiica ei merge la psiholog, pentru că așa și-a dorit ea.

Vedeta recunoaște că fetița ei este afectată de dorul tatălui ei, mai ales pentru că a fost obișnuită să îl aibă alături tot timpul pe Marius Elisei.

 „Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Vedeta i-a respectat dorința Isabelei

Oana Roman este o mămică model și are mare grijă să îi ofere Isabelei tot ce își dorește, așa că nu a stat pe gânduri atunci când fiica ei i-a spus că vrea să meargă la psiholog.

„Ea îi spune <<Ana cu care fac dezvoltare personală>> și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, a adăugat vedeta.

Vedeta nu a trecut prin cele mai frumoase momente, dar rămâne puternică și luptă pentru binele ei și al fetiței, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se ducea basoldina la medic sa mai sslabbeasca.
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303