REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fiica unui militar mort la Cogealac: Tati a plecat să salveze îngerași cu aripi rupte!

Fiica unui militar mort la Cogealac: Tati a plecat să salveze îngerași cu aripi rupte!

Replica API 5 martie 2022 | 20:04 2136

Tragicul accident produs în noaptea de miercuri, 2 martie a.c., a lăsat 11 copii orfani. Printre cei morți se află și Sergiu Bosoi, scafandru marin, în vârstă de 37 de ani. Acesta avea două fetițe, una de un an și jumătate și cealaltă de patru ani. Fiica lui, în vârstă de patru ani, spune că tatăl ei este un supererou, care acum a plecat la ceruri pentru a salva îngerii cu aripile frânte. Soacra acestuia și-a exprimat durerea și tristețea printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

În noaptea de miercuri, 3 martie a.c, o tragedie de proporții, care a îndoliat întreaga țară și a lăsat 11 copii orfani, a avut loc în în județul Constanța. Un avion MiG 21 LanceR, la bordul căruia se afla doar un pilot profesionist, a pornit în jurul orei 20:00 într-un zbor de patrulă și a dispărut de pe radar.

La scurt timp, în căutarea și salvarea sa au plecat 7 militari cu un elicopter IAR 330-Puma. După ce au anunțat că afară sunt condiții meteo extreme, au primit ordin să se întoarcă înapoi în bază. Nu a trecut mult și au dispărut și ei de pe radat. În total, 8 militari profesioniști și-au pierdut viața în două accidente aviatice cumplite.

Printre cei morți se află și Sergiu Bosoi, scafandrul marin, în vârsta de 37 de ani. Acesta avea două fetițe, una de un an și jumătate și cealaltă de patru ani. Fiica lui, în vârstă de doar patru ani, spune că tatăl ei este un supererou, care acum a plecat la ceruri pentru a salva îngreii cu aripile frânte.

Cuvintele copilei au fost făcute publice pe rețelele de socializare, după ce soacra militarului a postat un mesaj plin de durere și de tristețe.

”Dragul meu Sergiu, ai lăsat în urmă multă durere. Părinți îndurerați, un frate care ar face orice pentru tine, o soție care își va lua rolul și de tată și de mamă și două fetițe. Una de un an și jumătate care strigă după tata, tata și cealaltă care a împlinit patru anișori și spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”.

Femeia a mai spus că ”azi, mâine le mințim!!! Dar până când stă tati în misiune? Până când? Până când??? Știi??? Câtă lume te iubește și au rămas fără cuvinte? Nici eu nu îmi găsesc cuvintele să o încurajez pe Ionela. Dar știu că de acolo de sus o vei sprijini și o vei ajuta să ducă mai departe planurile voastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, copil cu suflet bun”, a scris soacra lui Sergiu pe o rețea de socializare.

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eroi prin nepasarea statului
1
0
Respect pentru eroi!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436