REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fiii vrăjitoarei Sidonia în fața anchetatorilor după crima de la petrecerea cu vedete

Fiii vrăjitoarei Sidonia în fața anchetatorilor după crima de la petrecerea cu vedete

Mariana MURAT 12 februarie 2024 | 12:24 1534

Reținuți pentru 24 de ore, fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au ucis un bărbat la petrecerea cu vedete de la Hotel Belmont din Padina, Dâmbovița, vor ajunge în fața judecătorilor care vor decide dacă-i vor aresta preventiv pentru 30 de zile.

Fiii vrajitoarei Sidonia in fata anchetatorilor dupa crima de la petrecerea cu vedete

Cei trei suspecți au fost audiați timp de mai multe ore de anchetatori, iar luni dimineață au ajuns din nou în fața procurorilor, la parchetul Dâmbovița. Ei susțin în continuare că cel care a provocat totul a fost bărbatul de 41 de ani care i-a dat un pumn unuia dintre frați, care ar fi făcut o remarcă nepotrivită la adresa soției victimei. Apoi, totul a degenerat, iar frații au sărit la bătaie, inclusiv cu o macetă, cu care l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe bărbat. Cei trei frați vor ajunge luni în fața judecătorilor, care vor decide dacă aceștia rămân în continuare în spatele gratiilor.

Reamintim faptul că pe data de 11 februarie 2024 a avut loc un  atacu cu macete  la o petrecere de fițe din Dâmbovița. Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Este vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani care a murit în urma a 20 de loviturilor de macetă. Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere. A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului. Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână. Imediat după atac, cei trei frați au reușit să fugă de acolo cu o mașină și au încercat să se ascundă la o cabană, undeva în vecinătate. Polițiștii i-au prins și i-au dus la audieri. La aceste audieri a ajuns și Alex Velea.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta-i smecherie, toti ghertoii umbla cu arme la ei. Numai despre clanuri interlope auzi la stiri. Oare magistratii, politistii ( organele legii ), nu au copii, nepoti si sa se gandeasca la binele lor si sa inceapa sa mai adune aceste specimene si sa-i bage la racoare ?
4
0
Are lumea ceva cu ei....cica....dar 80% doar rele fac............
3
0
Foarte simplu. Sapun.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510