REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fiii vrăjitoarei Sidonia, reținuți după crima de la petrecerea cu vedete

Fiii vrăjitoarei Sidonia, reținuți după crima de la petrecerea cu vedete

A.F. 11 februarie 2024 | 19:50 2390

Fiii vrăjitoarei Sidonia, anchetați după ce ar fi ucis un bărbat de 41 de ani la petrecerea cu vedete din Dâmbovița, au fost reținuți, precizează surse judiciare.

Fiii vrajitoarei Sidonia, retinuti dupa crima de la petrecerea cu vedete

Cei trei trei bărbați care se află acum în custodia poliției sunt frați și fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București. Aceștia ar fi băieții vrăjitoarei Sidonia, alături de care, în imagini, ar fi fost surprins și Alex Velea.

Victima este un bărbat de 41 de ani

În cursul nopții de 10 spre 11 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CUM ADICA????AU FOST...RETINUTI ???? TOTUSI NU INTELEG..NIMIC...CINE A AVUT CURAJUL SA-I...RETINA???? PE ACESTI BAIETEI,...CUMINTI...NRVINOVATI...FAFA ANTECEDENTE..PENALE, DAR CU MULTE DOSARE LA....SERTAR???
1
0
Justitzia din Romania este criminala pentru ca pana la crima asta garoii au mai conis o gramada de fapte penale grave pentru care au deja 6 dosare penale,despre care nici presa nu ascris la vemea cand criminali ashti le-au comis,la puscaie cu lepadaturile astea dar pana nu se face puschcarie executata prin munci grele pentru crime,viol,trafic de femei sau droguri sau prejudicii de sute de mii create de angajatzi statului in deverse posturi si judecatori sau organe de control care scata sau se fac ca nu vad abuzurile divershilor delicvecventzi pushcariile din Romania vor fi mereu pline pentru ca oricui ii convine sa fure si numai un milion de euro dupa care sa stea 3 ani la pushcarie si ramane cu bani furatzi decat sa munceasca o viatza intreaga.
4
0
Ce e aia "vrajitoarea" S? În sec al XXI lea? Serios? Cine verifica cu ce bani, făcuți...cum? trăiesc astia??? Cum e posibil ca pentru 10 lui conturile cetățenilor onești și muncitori sa fie TOATE!!!blocate și crim8nslii astia sa trăiască în palate, pe domenii regale, când ei sunt analfabeti și ju m7ncesc nicaieri??? Unde este legea în aceasta tara si cine o practica?? Unde este ANAF UL CEL VITEAZ?????HUOOOOOOOOOO!!!
7
0
daca poliția și judecătorii își faceau treabă nu de mai ajungea la această amploare de clanuri de c***i,așa și cu drogurile,.vina este in mare parte a lor
11
0
Moarte țiganilor.
6
0
golanilor!!!Daca nu v ați civilizat,rămâneți până la moarte la beci!!! Mâine se ia de tine la rând în supermarket,ca nu i place fața ta,a lu fii tu,a lu nevastatata….exculs arestul la domiciliu,ce dracu înseamnă bătaia asta de joc? Toți pedofili și criminalii stau în pat la căldurică acăsică,rușine!!!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510