REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Filmare incredibilă cu dealerul lui Vlad Pascu, în farmacie la Spitalul Floreasca! Video

Filmare incredibilă cu dealerul lui Vlad Pascu, în farmacie la Spitalul Floreasca! Video

Virgil STOIAN 14 septembrie 2023 | 15:14 4214

Tudor Duma, zis Maru, suspect că ar fi dealerul de droguri al lui Vlad Pascu, tânărul care a produs tragedia din localitatea 2 Mai, a dat spargerea la farmacia Spitalului ”Floreasca”.

Filmare incredibila cu dealerul lui Vlad Pascu, in farmacie la Spitalul Floreasca! Video

În interiorul farmaciei, Maru s-a filmat și făcea live pe rețelele de socializare, în timp ce le explica următorilor că este rupt de drogat și de beat.

„Bai, sunt rupt in gura deja. Sunt si beat. M-am strecurat in Spitalul Floreasca (…) Ati inteles. Ce medicamente fur si eu de aici? Ia, ce-i asta oare?”, a spus Maru.

De asemenea, acesta admite că se va duce la pușcărie pentru faptele sale, dar îl interesează mai mult ca oamenii să facă story pe Instagram cu el.

”O să mă duc la pușcărie zilele astea, dar nu contează. Să puneți story-uri multe cu #Maru, că alfel mă supăr rău, rău, rău (...) Am încercat să ciordesc și eu niște droage ceva, dar p..a mea, au doar măști și p..a mea pe aici. Nu știu ce poți să furi de aici”, a spus Maru.

Tudor Duma ”Maru” a fost săltat de polițiști

”În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă ( depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol.

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Video:

 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In spitalele r*mânești, toti dorm in timpul serviciului iar dimineata numără mortii, prostii de aparținătorii nu reclama si nici nu-i deranjează din somn ca sa nu se puna rau cu cadrele medicale. Alo, Rafila fmm, somn greu sa ai !
2
0
Un model precum ,George Washington, Thomas Jefferson,Abraham Lincoln,Andrew Jackson nu vrea nimeni?E din America original 100%?E grea barbatia mai ales cand "Libertatea nu e gratis" mai bine ne facem trapperi si luam droguri de spital ca in America aia de la Netflix,Disney,Hollywood
1
0
Cu unghiutele alea frumos vopsite ,o sa-l iubeasca toata puscaria ! Vai curu' lui....
8
0
Tineri viitoru țări. Ști ce zic?
5
1
Daca la atata timp de la accidentul de la 2 Mai nu s-a descoperit, in materie de furnizor, decat o filmare cu amărâtul asta, lupta e pierduta rau de tot..,
11
0
#0 ani de puscarie si lui si lu masa ca aia la anvatat ce sa faca.
2
0
Cio ara americana.semne oja. O sa l rupa baietii la Jilava. il olaresc bine pe kktul asta cu aere de bronx si cribs. Social media a tampit romania. Sper sa primeasca ce merita la puscarie. sa l olareasca jmecherii pana ii iese pe nas toata jmecheria asta. in arest o sa planga ca o pezda
19
0
Smecherii au depozitele pline și tu stai pe uscat...
10
1
Ce spart, ce prajit, dat cu oja, semne cu mainile de parca e surdo mut, astia trebuie eutanasiati indiscutabil.
28
1
are o dezvoltare mintala de 12 sau 13 ani, probabil drogurile i-au zapacit cei doi neuroni.
26
0
Irecuperabil!
21
1
Daca este potent și legile sunt de c***t in Ro.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510