REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.2° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Filmul „Deadpool & Wolverine“ îşi continuă dominaţia în box-office-ul nord-american

Filmul „Deadpool & Wolverine“ îşi continuă dominaţia în box-office-ul nord-american

A.F. 6 august 2024 | 00:00 171

''Deadpool &Wolverine'', cel mai recent film din universul Marvel, s-a menţinut în fruntea box-office-ului nord-american în cel de-al doilea weekend după lansarea sa pe marile ecrane, potrivit estimărilor publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP.

Filmul „Deadpool & Wolverine“ isi continua dominatia in box-office-ul nord-american

Pelicula, care a vândut bilete în valoare de 97 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele din Statele Unite şi Canada, a obţinut în total încasări de 395, 6 milioane de dolari în America de Nord de la lansarea în cinematografe în weekendul precedent.

Suma se situează pe locul al optulea în topul celor mai mari încasări din istoria box-office-ului nord american pentru un film aflat în cel de-al doilea weekend de proiecţii, potrivit revistei de specialitate Variety.

În box-office-ul internaţional, cea mai recentă peliculă Marvel a obţinut încasări de 428,5 de milioane de dolari, iar box-office-ul său global a ajuns deja la 824 de milioane de dolari.

Avându-i în distribuţie pe Ryan Reynolds (Deadpool) şi pe Hugh Jackman (Wolverine), acest lungmetraj al studiourilor Walt Disney este filmul clasificat ''R'' (nerecomandat persoanelor sub 17 ani) cu cele mai mari încasări din istorie, devansând ''The Passion of the Christ'', în regia lui Mel Gibson (2004).

''Twisters", un remake al filmului din 1996 despre tornadele devastatoare din Oklahoma, a obţinut încasări de 22,7 milioane de dolari în cel de-al treilea weekend în cinematografe. Daisy Edgar-Jones joacă rolul unei specialiste în meteorologie nevoită să facă echipă cu un temerar "vânător de furtuni" (Glen Powell).

''Trap'', cel mai recent film al studiourilor Warner Bros, ocupă locul al treilea cu încasări de 15,6 milioane de dolari. ''Un debut modest pentru un thriller plin de suspans regizat de M. Night Shyamalan'', potrivit lui David Gross, din cadrul companiei Franchise Entertainment Research, după ce filmul a primit recenzii ''călduţe''.

Lungmetrajul, cu Josh Hartnett în rolul unui criminal în serie, a fost finanţat în cea mai mare parte chiar de M. Night Shyamalan.

Filmul de animaţie al studiourilor Universal "Despicable Me 4", cea mai recentă producţie din cadrul francizei "Minions", a obţinut 11,3 milioane de dolari în cel de-al cincilea weekend de proiecţii, înregistrând un total de 314 milioane de dolari încasări la box-office-ul nord-american şi 438 de milioane de dolari în box-office-ul internaţional.

''Inside Out 2'', o animaţie a studiourilor Pixar consacrată problemelor adolescenţilor, a obţinut încasări de 6,7 milioane de dolari. Cu peste 1,5 miliarde de dolari încasări la nivel mondial, a devenit filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din istorie, potrivit The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

Top 10 este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. ''Harold and the Purple Crayon'' (6 milioane de dolari)

7. ''Longlegs'' (4,1 milioane de dolari)

8. ''The Firing Squad'' (1,6 milioane de dolari)

9. ''A Quiet Place: Day One'' (1,4 milioane de dolari)

10. ''Bad Boys: Ride or Die'' (601.000 dolari). 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016