REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Filmul „The Marvels“ preia conducerea în box-office-ul nord-american

Filmul „The Marvels“ preia conducerea în box-office-ul nord-american

A.F. 14 noiembrie 2023 | 00:00 332

Noul film cu supereroi "The Marvels" a urcat în fruntea box-office-ului nord-american, în prima săptămână de prezenţă în cinematografe, însă a obţinut încasări de doar 47 de milioane de dolari, conform estimărilor date publicităţii duminică de firma specializată Exhibitor Relations, transmite AFP.

Filmul „The Marvels“ preia conducerea in box-office-ul nord-american

"Această lansare reprezintă un eşec fără precedent la box-office pentru un film Marvel", a comentat analistul David Gross.

În opinia sa, mai mulţi factori pot explica acest rezultat, cum ar fi ascensiunea serviciilor de streaming, starea de oboseală faţă de filmele "lipsite de imaginaţie" şi greva actorilor de la Hollywood, care i-a împiedicat pe aceştia să promoveze producţiile până la acordul încheiat la sfârşitul săptămânii trecute.

În acest lungmetraj, Carol Danvers, alias "Captain Marvel" (Brie Larson), are parte de două partenere din seriile Disney+ "WandaVision" şi "Miss Marvel": Monica Rambeau, interpretată de Teyonah Parris, şi Kamala Khan, personaj jucat de Iman Vellani.

Cele trei femei sunt nevoite să facă echipă pentru a salva Universul după ce, fără să vrea, fac schimb de corpuri în timp ce îşi folosesc puterile, ca urmare a unei anomalii.

Pe locul secund se situează filmul horror "Five Nights at Freddy's", care a încasat 9 milioane de dolari de vineri până duminică, în cinematografele din Statele Unite şi Canada.

Pelicula relatează povestea unor mascote animatronice, care încearcă să ucidă un paznic de noapte, interpretat de actorul Josh Hutcherson, şi pe sora mai mică a acestuia într-o fostă pizzerie în care se află jocuri mecanice abandonate.

A treia poziţie a podiumului este ocupată de filmul-concert al cântăreţei Taylor Swift, "The Eras Tour", care include scene filmate în timpul a trei concerte şi care a obţinut încasări de 5,9 milioane de dolari.

Acesta este urmat de "Priscilla", un film biografic despre soţia lui Elvis Presley, cu încasări de 4,8 milioane de dolari. Lungmetrajul, bazat pe cartea "Elvis and Me", scrisă de Priscilla Presley, urmăreşte relaţia tumultoasă dintre starul rock'n'roll şi aceasta, de la prima lor întâlnire într-o bază militară din Germania, pe când ea avea 14 ani, iar Elvis 24, până la despărţirea lor amară.

Pe locul al cincilea, "Killers of the Flower Moon", în regia lui Martin Scorsese, a încasat 4,7 milioane de dolari. Acest lungmetraj, cu durata de peste trei ore, îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro şi relatează crimele care au vizat populaţia amerindiană Osage pentru acapararea bogăţiilor provenite din petrol în statul Oklahoma, la începutul secolului XX, citează Agerpres.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "Winter Break" (3,2 milioane de dolari)

7. "Journey to Bethlehem" (2,4 milioane de dolari)

8. "PAW Patrol: The Mighty Movie" (1,8 milioane de dolari)

9. "Radical" (1,8 milioane de dolari)

10. "The Exorcist: Believer" (1,2 milioane de dolari) 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513