REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Filmul horror „The Nun II“ se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul horror „The Nun II“ se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

A.F. 26 septembrie 2023 | 00:00 262

Cu încasări de doar 8,4 milioane de dolari în weekend, filmul de groază ''The Nun II'' reuşeşte să îşi păstreze poziţia de lider în box-office-ul nord-american, însă pentru filmele aflate pe primele poziţii ale topului rezultatele sunt slabe, avertizează observatorii.

 Filmul horror „The Nun II“ se mentine pe primul loc in box-office-ul nord-americansursa foto: The Nun / facebook.com

Cel mai recent film din saga "The Conjuring" a studiourilor Warner nu a fost depăşit de nicio altă peliculă, deşi se află în cinematografe de trei săptămâni, potrivit estimărilor făcute duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Lungmetrajul, un sequel al peliculei ''The Nun'' (2018), avându-i pe afiş pe Taissa Farmiga, Jonas Bloquet şi Storm Reid, are acţiunea plasată într-o mănăstire din Franţa anilor 1950, unde o tânără călugăriţă se confruntă cu o forţă demonică.

"Cifrele nu sunt bune", avertizează însă David A. Gross de la Franchise Entertainment Research, descriind o lună întreagă de rezultate slabe.

Filmele aflate pe primele cinci poziţii ale box-office-ului nord american în acest weekend totalizează încasări de circa 31 de milioane de dolari - la fel de mult ca "Barbie" singur în al patrulea weekend de la lansare.

Industria cinematografică este afectată de o grevă istorică a scenariştilor şi actorilor americani, care paralizează imensa majoritate a producţiei de filme şi seriale din SUA.

Pe locul al doilea în box-office, cu încasări de 8,3 milioane de dolari între vineri şi duminică, se află un nou venit, filmul "Expend4bles", al patrulea episod din seria de filme de acţiune "Expendables".

"A Haunting in Venice", noul "Hercule Poirot" al regizorului şi actorului britanic Kenneth Branagh, s-a clasat pe locul al treilea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari în a doua săptămână în cinematografe.

După "Murder on the Orient Express" şi "Death on the Nile", Kenneth Branagh revine în rolul celebrului detectiv belgian al Agathei Christie, care, deşi ieşit la pensie, vine să participe la o şedinţă de spiritism la Veneţia, unde... cineva este ucis. Actriţa malaeziană Michelle Yeoh şi americanca Tina Fey fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului.

Pe locul al patrulea, "The Equalizer 3", cu Denzel Washington în rolul principal, a obţinut încasări de 4,7 milioane de dolari. Acest al treilea episod al seriei urmăreşte aventurile unui fost puşcaş marin şi agent antidrog, care se confruntă de data aceasta cu mafia italiană.

Încă prinzând top 5, ''Barbie'', în regia Gretei Gerwig, cu Margot Robbie în rolul principal, a obţinut încasări de 3,2 milioane de dolari în cea de-a zecea săptămână de la lansare, scrie Agerpres.

Top 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "My Big Fat Greek Wedding 3" (3 milioane de dolari)

7. "It Lives Inside" (2,6 milioane de dolari)

8. "Dumb Money" (2,5 milioane de dolari)

9. "Blue Beetle" (1,8 milioane de dolari)

10. "Oppenheimer" (1,6 milioane de dolari).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768