REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Filmul horror „Us“ se lansează în cinematografele americane cu ambiţia de a ocupa primul loc în box-office

Filmul horror „Us“ se lansează în cinematografele americane cu ambiţia de a ocupa primul loc în box-office

Replica API 23 martie 2019 | 00:00 506

Filmul horror „Us“, cu Lupita Nyong'o în fruntea distribuţiei, este principala lansare din cinematografele americane, având ambiţia de a detrona supremaţia blockbusterului 'Captain Marvel' şi de a urca pe primul loc în box-office, potrivit site-ului de cinema Imdb.

După ce a provocat un şoc în cultura contemporană şi a schimbat regulile genului horror cu debutul său regizoral, ' Get Out' un film provocator explorând conştiinţa socială, regizorul vizionar Jordan Peele, câştigător al unui premiu Oscar, revine cu un alt coşmar scris, regizat şi produs de el.

Amplasat în peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, filmul ' Us' (Noi), produs de Monkeypaw Productions, îi are ca protagonişti pe Lupita Nyong'o, laureată a premiului Oscar, în rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se întoarce în casa de la mare unde şi-a petrecut copilăria, împreună cu soţul ei, Gabe (Winston Duke), şi cu cei doi copii ai lor, pentru vacanţa de vară.

Frământată de o traumă din copilărie, adusă acum la suprafaţă şi agravată de o serie de coincidenţe bizare, Adelaide devine tot mai sigură că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei ei. Când se înserează membrii familiei Wilson observă patru siluete care se ţin de mână şi refuză să plece de pe aleea de la intrarea casei lor. Spre oroarea lor, ei descoperă că cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor - "doppelgangeri" care au venit peste ei cu un scop precis.

O altă premieră a acestui sfârşit de săptămână este thrillerul 'Hotel Mumbai' în regia lui Anthony Maras şi cu actorii Armie Hammer, Nazanin Boniadi, Jason Isaacs, Dev Patel şi Anupam Kher în distribuţie. Este vorba de un grup de pakistanezi, foarte bine înarmaţi, care iau cu asalt hotelul Taj Mahal din Mumbai, India.

Timp de 68 de ore, sute de oameni sunt luaţi ostatici în timp ce focurile de armă îşi continuă asaltul, generând izbucnirea unui incendiu. După risipirea fumului se constată că peste 160 de persoane au murit ca urmare a atacurilor criminale şi foarte multe sunt grav rănite. Dând dovadă de compasiune, rezistenţă şi curaj în lupta lor comună pentru supravieţuire, membrii personalului şi oaspeţii hotelului îşi unesc eforturile, fără să mai ţină cont de rasă, culoare sau religie, pentru a împiedica pierderea mai multor vieţi omeneşti.

Se lansează pe ecrane şi filmul de arte marţiale "Mard Ko Dard Nahin" (Hota) cu regia şi scenariul semnate de cineastului indian Vasan Bala. Abhimanyu Dasani, Gulshan Devaiah, Radhika Madan sunt actorii care joacă în această comedie spumoasă. Filmul prezintă povestea tânărului Surya care s-a născut cu o boală congenitală rară, care îl face să nu simtă durerea. Cea mai mare dorinţa a lui este de a învăţa artele marţiale şi de a se lupta cu răufăcătorii.

O altă premieră este şi thrillerul "Dragged Across Concrete", în regia lui Craig Zahler şi avându-l ca protagonist pe Mel Gibson alături de Jennifer Carpenter, Liannet Borrego, Vince Vaughn şi Laurie Holden.

Este vorba despre doi poliţişti (Gibson şi Vaughn) care, după ce primesc o suspendare, decid să acţioneze pe cont propriu şi să desconspire reţeaua criminală pentru a-şi putea reface imaginea.

"Apusul" (Napszállta), al reputatului regizor maghiar László Nemes, este un film de epocă a cărui acţiune se desfăşoară în 1913, la Budapesta, în perioada interbelică. Este povestea tinerei Irisz Leiter care vine în capitală cu mari speranţe să lucreze în atelierul de pălării ' Leiter', care i-a aparţinut părinţilor săi, dar este însă alungată de noul proprietar.

Refuzând să plece din oraş, tânăra pleacă pe urmele unui bărbat, Kálmán Leiter, singurul care îi poate da informaţii despre trecutul familiei sale.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa greseli de exprimare la fiecare paragraf, apare bomboana de pe coliva: 1913 e in perioada interbelica.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166